Westerholm: Drengene kan være hamrende stolte


27.04.2019 | Af Morten Toft - Foto: Louise Boo Jespersen

Cheftræner Patrick Westerholm var fuld af stolthed over den præstation hans mandskab leverede i Ungarn, hvor en samlet kvartfinale-sejr blev hevet i land over Grundfos Tatabánya. 

Sejren betyder at man er videre til EHF Final4 i Kiel, som afvikles den 17.-18. maj. 

- Adgangen til EHF Final4, er kæmpe stort for klubbens identitet og omdømme, og drengene kan være hamrende stolte over at have opnået det. De har leveret to mandfolke-præstationer både på hjemmebane og udebane mod et godt hold, og det er fortjent at de nu skal til Final4 i Kiel, siger en tydeligt glad Patrick Westerholm.

Westerholm kunne især glæde sig over at se sit mandskab levere en toptunet defensiv mod de fysiske ungarere, og så var der én særlig målvogter, som bidrog med noget ekstraordinært. 

- Hvis man skal opnå de her resultater, så skal du have nogle spillere, som træder i karakter og laver det ekstraordinære. Det gjorde Simon Gade for os i dag med et helt uvirkeligt indhop i kampens sidste kvarter. Han var kampafgørende, da vi havde allermest brug for det, siger Patrick Westerholm. 

Patrick Westerholm har som spiller stået i flere store europæiske kampe. Som træner, er historikken nemmere at huske, og den finske cheftræner har nemt ved at sætte ord på, hvor den her bedrift rangerer.

- Det her er den største europæiske bedrift jeg har haft som træner. Der var ikke mange som havde forventet, at vi ville nå til Final4 i Kiel med de modstandere vi har mødt, og den skadesplagede trup som vi har haft. 

TTH Holstebro vandt en samlet sejr på 52-50 over Grundfos Tatabánya efter lørdagens kamp i Györ, Ungarn. 

Del på facebook