Westerholm efter Tatabánya sejr: Vores chancer er 50/50 for Final4 i Kiel


20.04.2019 | Af Morten Toft - Foto: Louise Boo Jespersen

Cheftræner Patrick Westerholm var en tilfreds finne efter 29-24 sejren mod Grundfos Tatabánya i EHF-kvartfinalen. 

- Jeg er meget tilfreds med drengenes præstation. Engang imellem skal man se forskel på himmel og helvede, og hvis man sammenligner de positive og negative ting i den her kamp, så står vi overordnet tilbage med et godt indtryk, siger Patrick Westerholm og tilføjer:

- Den her kamp var et udviklingsstep for os. Det var fedt at se viljen til at revanchere midtugens resultat i Skjern.  

Sejren mod Tatabánya blev især grundlagt af en målvogter i TTH-målet.

- Frandsen redder os i det første kvarter, hvor vi er udfordret defensivt. Vi må erkende at han står en stor kamp for os i dag, siger Patrick Westerholm.

Sebastian Frandsens præstation var især grunden til pauseføringen på 12-9. Herfra blev tempoet sat yderligere op til en føring på 25-14, men så faldt TTH-mandskabet i niveau, og det ærgrer Westerholm at dampen ikke blev holdt oppe. 

- I anden halveg blev det lidt en kamp mod uret for os, hvor vi bliver for tilfredse med det store forspring. Det er en typisk effekt, når man får et stort forspring, og det nu engang sjældent at man holder dampen oppe og øger forspringet til 20 i stedet, siger Patrick Westerholm, som er velvidende om at fem-målssejren giver hårdt arbejde forude til returkampen om en uge i Gyor, Ungarn:

- Det bliver utroligt svært i Ungarn. Man kan hurtigt smide et fem-måls forspring på ingen tid, så vi har stadig masser af arbejde forude. Jeg vil nok vurdere vores chancer til at være 50/50 for at avancere til Final4 i Kiel, slutter Patrick Westerholm.  

 

 

Del på facebook