Westerholm: Et hårdt program begynder at ramme


29.02.2020 | Af Louise Boo

Skader og et tætpakket program med mange kampe sætter sine spor på herrerholdet. Patrick Westerholm gør status på truppen og de resterende kampe i sæsonen.

Der er fuld gang i Primo Tours Ligaen og ude- og hjemmekampene i EHF-gruppespillet. Med andre ord er der nok at se til for Westerholm & Co. Men den store håndboldtrafik med kampe i den danske- og europæiske liga, er ikke kun håndboldfest og en masse kamperfaring.

-  Et hårdt kampprogram begynder at ramme holdet, og der er udfordringer med spillere, der har skader. Dem, der er tilbage, skal spille meget mere, og det giver en belastning på holdet, siger Patrick Westerholm.

Han forklarer, at flere af spillerne heller ikke har prøvet at spille EHF, som lægger et ekstra pres i forhold til antal kampe, der skal spilles. Og med en trup, der har mistet bredde på grund af skader, er udfordringerne til at tage og føle på.

- Jeg kan mærke træthed, og det bekymrer mig, da vi kun er halvvejs, siger Patrick Westerholm.

Herrerne spiller i aften ude mod USAM Nimes Gard i EHF-gruppespillet. Og selvom regnestykket for videre avancement i turneringen ser svær ud, er de europæiske kampe ifølge træneren vigtige.

- Det er godt at spille mod andre hold. Det giver os mulighed for at justere vores forsvar og angreb, så der er et behov for de kampe, siger Patrick Westerholm.

 USAM Nimes Gard mod TTh spiller i aften kl. 19.

Del på facebook