Westerholm før SønderjyskE: Nej tak til flere uheld


05.04.2019 | Af Morten Toft - Foto: Louise Boo Jespersen

Lørdag eftermiddag står TTH Holstebro overfor den sidste grundspilskamp i Herre Ligaen når man møder SønderjyskE Håndbold. Udfaldet af kampen kan afgøre om man ender som 3’er i ligatabellen.

Det bliver ikke med stærkeste opstilling at cheftræner Patrick Westerholm skal forsøge at hive en sejr hjem mod sønderjyderne. TTH-mandskabet er nemlig stadig hårdt ramt af skader, hvor det er sikkert at Peter Balling, Sebastian Frandsen, Vignir Svavarsson, Thomas Damgaard, Jeppe Hauskov, Mikkel Sandholm og Jonathan Würtz ikke kommer i aktion.

For sidstnævnte er der tale om endnu en uheldig episode med knæet, som blev pådraget mod rumænske Constanta i EHF Cuppen. Knæet har krævet en ny operation, og det er dermed usikkert om Jonathan Würtz kommer i spil til resten af sæsonens kampe. Udover de mange større skader, er der små skavanker hos Jonas Porup og Magnus Bramming.

Mængden af skader betyder at der blevet plads til fire nye navne i førsteholdstruppen. Her er der tale om 3. divisionsspillerne, Rasmus Mørup og Emil Bligaard og U18 spillerne, Johan Kofoed og Mathias Damkjær.

- Vi er kun blevet mere udfordret på vores mandskab-ressourcer og derfor er vi nødsaget til at tilpasse kræfterne, så vi ikke løber ind i flere skader før DM-slutspillet og EHF-kvartfinalen. Det er en svær situation vi står i, men heldigvis har vi et par unge drenge, der kan træde til, siger Westerholm.

Selvom skaderne hober sig op, så håber Patrick Westerholm at kunne slutte grundspillet med en sejr foran hjemmepublikummet i Gråkjær Arena:

- Det er vigtigt at vi forsøger at fortsætte det kamp-momentum vi har, og dermed få den bedste indgangsvinkel til både DM-slutspillet og kvartfinalen i Europa Cuppen. Vi går på banen for at vinde, og forhåbentlig kan det række til at nå 3. pladsen i tabellen, fortæller Patrick Westerholm og fortsætter snakken hen på morgendagens modstander:

- SønderjyskE er et hold, som besidder flere gode skytter, hvor især Mensing og Eggert er to profiler som vi skal have et vågent øje på. Set over hele truppen har de generelt fået mere fart i spillet henover sæsonen, og det kan gøre dem farlige for os. Der er ingen tvivl om at vi møder et dygtigt hold, hvor vi skal være skarpe for at slå dem, og specielt når de har DM-slutspillet at spille for. 

Kampen mellem TTH Holstebro og SønderjyskE Håndbold fløjtes i gang lørdag kl. 15.30. Omkring kampen afholder klubben en festlig klubdag med navnet ”Million kampen”. Arrangementet betyder at dørene åbner kl. 12.00 til Gråkjær Arena med aktiviteter for store og små.

Se hele programmet for dagen HER eller læs mere om aktiviteterne i vores NYHEDSBREV.

Del på facebook