Westerholm: Godt håndværk af holdet


03.10.2019 | Af Morten Toft - Foto: Photo Overlund

Patrick Westerholm var særdeles tilfreds med det håndværk hans trup leverede onsdag aften i Nordsjælland, hvor en 36-22 sejr kom med hjem i bagagen til Jylland. 

- Vi starter opgøret en smule usikkert, men vi får justeret og kommer fint til pausen med en 4-måls føring. Efter pausen var vores forsvar og Frandsen i målet tæt på fejlfri, og derfor blev sejren så overbevisende, siger Patrick Westerholm og tilføjer:

- Det var godt håndværk af holdet, og hele truppen viste kvalitet på en vanskelig udebane.

Sejren mod Nordsjælland betyder at TTH Holstebro pt. indtager tredje pladsen i Primo Tours Ligaen, før man i næste spillerunde møder de danske mestre og pokalmestre fra Aalborg Håndbold i Gråkjær Arena.

- I sæsonen hidtil har vi har mødt Skjern (hjemme) og BSV (ude), hvor vi fik uafgjort i begge. Nu kommer den tredje store test, og vi glæder os til at måle os mod Danmarks pt. bedste hold, siger Patrick Westerholm og fortsætter:

- Aalborg har et klasse mandskab, og de besidder rigtig god bredde i truppen, hvilket jeg vurderer som både deres og vores største styrke. Det bliver derfor spændende at se, hvem der står stærkest, men ingen tvivl om at vi skal finde en toppræstation frem, slutter cheftræner Westerholm. 

TTH Holstebro møder Aalborg Håndbold onsdag den 9. oktober kl. 18.30 til SUPERONSDAG i Gråkjær Arena. 

Køb billetter her

Del på facebook