Westerholm gør status: Pilen peger i den rette retning


23.10.2019 | Af Morten Toft - Foto: Photo Overlund

Vi har ramt sæsonens første landsholdspause for herrerne, og det betyder en tiltrængt puster for størstedelen af TTH-truppen, hvor batterierne lades op til en hård november måned. I anledning af pausen har cheftræner Patrick Westerholm gjort status over sæsonens første otte spillerunder.

Hvilken retning peger pilen efter otte spillerunder i Ligaen?

- Vi leder stadigvæk efter mere stabilitet i vores kampe, og vi forsøger hele tiden at finde ud af, hvordan vi skal spille kampene med en del nye spillere. Der har været nogle rigtig gode præstationer indimellem, og jeg synes vi ser fremskridt som hold.  

- Der er fortsat mange ting som skal falde i hak før missionen lykkes, men jeg synes pilen peger i den rette retning. Otte kampe er dog ikke helt nok til at give en tydelig afklaring på, hvor vi står, men vi ser gode tendenser i truppen.

Er du tilfreds med antallet af point i Primo Tours Ligaen

- Pointmæssigt halter vi en smule efter, hvad jeg havde håbet på. Der har været muligheder for at hente flere point, men vi har manglet den sidste kvalitet og kynisme til at vinde kampene.

- Men en delt tredje plads med ti point er vel fornuftigt. Lige nu kigger vi fremad mod et svært kampprogram i november, og der skal kæmpes hårdt for flere point til kontoen.

Hvem har overrasket dig mest af de nye navne i truppen?

- Der er ikke nogen, som har overrasket mig som sådan, for jeg har høje forventninger til alle, og jeg ved hvad de kan. Nogen har præsteret lidt bedre end andre, men som helhed har vi fået implementeret de nye navne fint på holdet.

Bramming og Kay er med deres respektive landshold. Hvordan ser du på landsholdspausen?

- Det er altid en god oplevelse at få lov til at repræsentere sit landshold, og det viser at man kan noget specielt. Jeg håber Kay og Magnus får nogle gode minutter på banen, og vender hjem skadefri.

- Resten af holdet har fået et par dage fri, og vi tager den lidt med ro her i landsholdspausen. Batterierne skal lades op før en hård november måned med seks kampe, hvor vi bl.a. skal til Tjekkiet i Europa Cuppen.

Se det kommende kampprogram for TTH Holstebro HER

Køb billetter her

Del på facebook