Westerholm gør status - Stabilitet ja, nu flere mål


26.12.2019 | Af Louise Boo

Top to placering i ligaen, en plads i EHF gruppespillet og blandt de sidste i Final4. Efterårssæsonen har budt på flere flotte præstationer, som ifølge træner, Patrick Westerholm, skyldes holdets stabilitet. Næste skridt - mere effektivitet i angrebet og flere mål.

- Når man zoomer ud på efteråret og julen, så synes jeg faktisk, vi har gjort det rigtigt godt. Vi har haft nogle enkelte svipsere undervejs, men sådan er håndbold, siger Patrick Westerholm.

Normalt slår han ikke om sig med rosende ord og store skåltaler, men i sin status over sæsonen, er han ganske godt tilfreds med holdet. 

- Vi nåede målet med final4, og vi er med i gruppespillet i EHF og ligger i toppen af den danske liga. Det er virkelig flot, siger han og understreger, at målet ikke er en selvfølge. 

Med mange nye på holdet, ville det ifølge Patrick Westerholm være normalt at spillere og træner bruger tid på at finde hinanden. Men denne gang har processen været kort og effektiv.

- Jeg havde ikke forventet stabiliteten så hurtigt, men det fik vi styr på rimelig tidligt. Vi har også brugt mange ressourcer på det rent defensivt, før vi kunne begynde på det angrebsmæssige.

Patrick Westerholm vil fremadrettet arbejde på mere skarphed i 6 mod 6 spillet i angrebet. Her ser træneren potentiale for mere effektivitet. 

- Nu hvor stabiliteten er der, mangler vi bare at omsætte spillet i den anden ende. Så fastholdelse af forsvarsdelen og flere mål, så er vi ved ved at være der, siger Patrick Westerholm.

TTH spiller første kamp efter ferien d. 31. januar mod Kolding IF.

 

 

Del på facebook