Westerholm inden Fredericia: Svær opgave i heksekedlen


02.12.2019 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Photo Overlund

Efter et skuffende resultat mod Mors-Thy er TTH klar til at avancere, når oprykkerne fra Fredericia HK venter på udebane tirsdag aften

Cheftræner Patrick Westerholm var klar i mælet efter fredagens nederlag til Mors-Thy Håndbold:

- Vi kan ikke bruge fire-fem dage på at evaluere indsatsen mod Mors. Vi må hurtigt lægge låg på det opgør, og i stedet forberede os på den kamp der venter i Fredericia.

Derfor har cheftræneren også hurtigt fundet taktikbræt og videoafspiller frem for at kigge på tirsdagens modstander Fredericia:

- Jeg synes FHK startede imponerende godt i denne sæson med point mod GOG, Århus og Ribe-Esbjerg. De har et stærkt kollektiv med de samme spillere fra sidste års hold i 1. division, hvilket skaber kontinuitet. Desuden har de en force i at spille hinanden gode, forklarer Patrick Westerholm og nævner bagspillerne Kristian Stoklund, Jakob Mikkelsen og Rune Schrøder som FHKs nøglespillere.

Oprykker med gylden historie
Selvom Fredericia i år besidder titlen som ligaoprykkere, er de ikke ubekendt med tilværelsen i den fineste danske række. I perioden 1975-1979 vandt klubben nemlig fem danske mesterskaber.

Selvom pokalerne fra dengang formentlig er støvet en smule til, så er entusiasmen omkring klubben den samme som i 70’erne, og det kommer til at mærkes mener Westerholm:

- Der er ingen tvivl om, at det bliver en udfordring at tage til thansen ARENA og tage point. De har en utrolig stærk hjemmebane med plads til 2700 vilde tilskuere, så det bliver ikke nogen nem opgave i heksekedlen, afslutter cheftræneren.

Næste hjemmekamp for TTHs herrer er mandag den 9. december, når Ribe-Esbjerg kommer på besøg i Gråkjær Arena.

Køb billetter her

Del på facebook