Westerholm: Januar er anderledes, motiverende men ikke sjov


11.01.2020 | Af Louise Boo, foto: Gunnar Overlund

Herrene kan se frem til et travlt forår med mange kampe i ligaen, Final4 og EHF Cuppen. Januar måned er derfor en vigtig periode med fuldt fokus på fysisk træning. Ifølge Patrick Westerholm en måned, som måske ikke er den sjoveste for spillerne, men en nødvendig ingrediens for at holdet kan gå hele vejen.

Halvvejs inde i januar, og juleanden og flæskestegen synes meget langt væk. Januar måned står nemlig på hård fysisk træning med ét mål for øje. - At opbygge mere fysisk kapacitet og bedre kondition, så holdet har noget at stå imod med, når sæsonen igen bliver skudt i gang.

"Det er en klar tilvænning for kroppen, og man kan sige, at der bliver renset ud af julefedtet", siger Patrick Westerholm med et smil på læben. 

Han indrømmer, at det nok ikke er spillernes ynglingsperiode, når de den ene dag efter den anden for eksempel skal arbejde med kondition i det bakkede terræn i militærskoven - og løbe adskillige runder i silende januarregn.

"Det er en hård måned, men det store fokus på kredsløb og fysisk er en god motivationsfaktor for spillerne. De ved godt, det er nødvendigt, hvis vi skal nå helt i mål med det kalenderår, vi går i møde", siger Patrick Westerholm.

Se herrernes første hjemmebanekamp den 5. februar, når TTH tager imod Nordsjælland Håndbold.

Personlig sponsor for Patrick Westerholm er ID Identity.

Køb din billet her: https://shop.tthholstebro.dk/kampe

 

 

Del på facebook