Westerholm: Jeg vil se ild i øjnene mod Skjern


10.12.2018 | Af Morten Toft - Foto: Alex Paulsen

Hvis man er til fight, intensitet og drama, så er rivalopgøret mellem TTH Holstebro og Skjern Håndbold det helt rette.

Der har altid været en særlig spænding når ærkerivalerne mødes, og det bliver ikke anderledes når de to naboklubber mødes i en ligakamp, torsdag aften i Gråkjær Arena.

TTH-cheftræner, Patrick Westerholm, vil se ild i øjnene hos hele truppen.

- Vi skal kæmpe med næb og kløer, og der skal være ild i vores øjne når vi står i Gråkjær Arena torsdag aften. Det her er en kamp som hele holdet, klubben og fansene altid vil se frem til - og vi glæder os til at levere et brag, siger Patrick Westerholm, som håber på en god præstation ovenpå de sidste to kampe:

- Som træner håber man altid på at kunne holde kontinuitet og fortsætte en ubesejret stime, men vi må erkende at niveauet og kvaliteten ikke har været tilstrækkelig i de sidste to kampe. Men jeg tror og håber på at vi kan levere en helt anden kamp mod Skjern. 

Og den seneste kamphistorik mod Skjern er også fortaler for at TTH Holstebro kan byde den grønne ærkerival op til kamp. Tre sejre i de seneste tre kampe er det blevet til for de hvide mod de grønne. Sejren mod Skjern i august var især en vigtig en af slagsen, - den udmøntede sig nemlig i en Super Cup titel. 

- Skjern er DM-mestre, og det betyder naturligvis at vi har en sund respekt for dem - men vi ved også at de har været i en bølgedal i denne sæson, så vi ved de kan være sårbare, slutter Westerholm. 

Du kan komme med til rivalopgøret mod Skjern for blot kr. 50,-. Køb din billet HER

 

Tak til kampens matchpartner - Winefamly

Kampens matchpartner er, Winefamly - Danmarks Største Vinklub. De er klar til at skabe en festlig stemning om kampen, og herunder kan du bl.a. se hvad de kommer med til braget: 

Dagens TTH-fan: Er du klædt i HVIDT kan du vinde prisen som "Dagens TTH-fan". En lækker præmie fra Winefamly tilfalder den heldige vinder netop efter pausefløjtet. 

Odendo kampauktion: Winefamly har sat et gavekort på kr. 3.000,- på auktion på ODENDO. Se auktionen HER

Boldkast: Der er flere grunde til at komme i HVID til kampen mod Skjern. De første 300 tilskuere som møder op i hvid får tildelt to gratis boldkast bolde. I kampens pause skal de i brug når der afvikles en konkurrence på halgulvet. 6 vindere vil blive udtrukket - og de heldige vindere vil få en Barramundi, Shiraz 2017. 

Præmier i timeouts: I kampens timeouts står Winefamly også klar til at skabe en festlig stemning. Ungdomsspillere vil uddele præmier til heldige tilfældige tilskuere.  

 

Månedens TTH-bilpartner

Månedens TTH-bilpartner er Bojsen Biler A/S. Til kampen mod Skjern Håndbold har du mulighed for at se flere flotte Citroën, Peugeot og DS Automobiles foran Gråkjær Arena og i foyeren.  

Lige nu kan du se en attraktiv auktion fra Bojsen Biler A/S på Odendo. Her kan du byde på en Peugeot 3008 SUV, hvor du får fri bil, oplevelser og rabatter. Værdi kr. 6.000,-.
Læs mere om auktionen HER

Del på facebook