Westerholm: Kolding er bedre end tabellen viser


26.09.2019 | Af Morten Toft - Foto: Photo Overlund

Cheftræner Patrick Westerholm ser frem til fredagens hjemmebane-opgør mod KIF Kolding, hvor han håber på en fortjent sejr til hans mandskab.

Men der bliver ikke tale om en nem walkover, fastslår cheftræneren:

- KIF Kolding kæmper med at finde deres første sejr, men de er bedre end tabellen viser. Vi betragter dem som en rigtig habil modstander, selvom de måske ikke har de største stjerner på holdet. De har fået en ny træner som kommer med nye tanker, og han skal nok få større stabilitet ind i deres trup, men det vil tage tid at implementere. Jeg er overbevist om at Kolding nok skal hente mange point i år, siger Patrick Westerholm om fredagens modstander.

Respekten for KIF Kolding er tydelig hos Patrick Westerholm, men han forventer dog et gunstigt resultat for hans mandskab i Gråkjær Arena.

- KIF Kolding er et hold vi skal slå på hjemmebanen, og jeg forventer at vi gør os fortjent til to point imod dem, lyder det fra cheftræneren.

For at det kan lykkes, så skal der styr på nummer 10 hos udeholdet. 

- Mattias Thynell er deres store profil, og det vil ikke være første gang at han laver 10 mål i Holstebro. Han har før gjort ondt på os, så ham skal vi have et vågent øje på, slutter Westerholm.

Opgøret mellem TTH Holstebro og KIF Kolding spilles fredag aften kl. 19.00. Læs mere om hvad du kan opleve til kampen HER

Køb billetter her

 

Del på facebook