Westerholm om semifinale-håbet: Vi tror stadig på det


08.05.2019 | Af Morten Toft - Foto: Alex Paulsen

Gårsdagens nederlag mod SønderjyskE var en ordentlig mavepuster for TTH’s drømme om at nå DM-semifinalen. Men trods nederlaget, mod klubbens onde ånd i slutspilspulje 1, er semifinale-håbet bestemt ikke opgivet hos de hvide.

Cheftræner Patrick Westerholm, er klar i sin udmelding før de resterende kampe mod Skjern og Aalborg, hvor kun sejre betyder noget:

- Vi jagter 100% vores chance for at nå semifinalen. Vores håb om at nå semifinalen er ikke slukket for os endnu, og vi lægger os ikke fladt ned, men vil kæmpe for den mulighed, som stadig er der. Vores jagt på semifinalen fortsætter på søndag mod Skjern, siger Patrick Westerholm.

Westerholm anerkender at holdets niveau mod SønderjyskE var langt under vanlig standard, og at der skal en helt anden præstation frem mod Skjern og Aalborg, hvis sejre skal blive en realitet.

- Det har desværre været en tydelig tendens, at når vi rammer de vigtige kampe som vi på papiret bør vinde, så rammer vi ikke niveauet og spiller forkrampet. Det er som kollektiv vi fejler og det er frustrerende, siger Patrick Westerholm og tilføjer:

- Vi ved at vi kan vinde over alle, når vi rammer vores topniveau, og det viste vi senest mod Aalborg. Vi må i træningslokalet og arbejde på at finde det topniveau frem igen til på søndag. Det skylder vi overfor os selv og vores fans.

TTH Holstebro møder Skjern Håndbold den 12. maj kl. 16.00 i Gråkjær Arena Holstebro.

Køb din billet til rivalbraget HER – (Der er kun få siddepladser tilbage)

Del på facebook