Westerholm: Skanderborg har fået mere fysik ind på holdet


21.11.2018 | Af Morten Toft - Foto: Alex Paulsen

I søndags var der franske spillere på tegnebrættet hos Patrick Westerholm, da man mødte PAUC i EHF Cuppen. I aften, tre dage senere, gælder det så igen Herre Håndbold Ligaen for TTH Holstebro, og her venter hård modstand på udebane mod Skanderborg Håndbold. 

Patrick Westerholm er klar i spyttet omkring styrken af aftenens modstander. 

- Skanderborg er et godt hold og det bliver en meget svær opgave vi står overfor, siger Patrick Westerholm og sætter flere ord på styrkerne hos østjyderne: 

- Skanderborg har fået mere fysik i deres defensiv end hvad de har haft på holdet tidligere, og samtidig har de har fået tilføjet flere spillere, som kan gøre en forskel angrebsmæssigt med deres individuelle kvaliteter. Så på flere parametre har vi stor respekt for Skanderborg. 

TTH Holstebro indtager Herre Håndbold Ligaens 4. plads efterfulgt af Skanderborg på en 6. plads. En sejr til østjyderne i aftenens kamp kan betyde at de to mandskaber skifter plads i tabellen. 

- Vi går All-In efter at hente point med hjem fra Skanderborg og vi har ikke tænkt os at spare på ressourcerne, selvom vi har en spændende returkamp på lørdag mod PAUC i EHF Cuppen. Vi har ikke råd til at prioritere i vores kampprogram, så vi går målrettet efter at få point med hjem fra Skanderborg, slutter Patrick Westerholm. 

Aftenens kamp fløjtes i gang kl. 18.30 i Fælleden, Skanderborg. 

Del på facebook