Westerholm: Vi er slutspils-klar


10.04.2017 | Af Claus Sonne

Tirsdag aften tager TTH hul på slutspillet mod en af sæsonens store positive overraskelser, nemlig Mors-Thy Håndbold. Og TTH er klar, siger cheftræner Patrick Westerholm.

- Vi er vel så godt forberedt, som vi kan være. Vi har trænet godt og kunnet spare nogle spillere i den seneste periode, og vi går ind i slutspillet med stor tiltro til egne evner, siger Westerholm.

Mors-Thy har drilet mange hold med sit 7 mod 6-spil, men sidst TTH mødte tirsdagens modstander, var der styr på den nye defensive variant at spillet.

- Jeg tænker, at Mors-Thy har lært noget af den kamp, lige som vi gjorde, og jeg bliver forbavset, hvis ikke Jan Paulsen har et eller andet i ærmet til os, siger Patrick Westerholm, der ser frem til tirsdagens kamp.

- Det er altid en fornøjelse at gæste Mors-Thy, hvor der virkelig er knald på rent stemningsmæssigt. Det bliver der garanteret også tirsdag aften, og det er vigtigt, at vi er klar fra start, så Mors-Thy ikke løber os over ende, som de seneste gjorde det mod Århus Håndbold, siger Westerholm.

Del på facebook