Westerholm: Vi skal finde kvalitet i vores angrebsspil mod BSV


04.02.2019 | Af Morten Toft - Foto: Alex Paulsen

I fredags fik TTH Holstebro en 25-21 sejr over Mors-Thy da anden omgang af Herre Ligaen blev skudt i gang. Tirsdag aften, blot fire dage senere, møder man Bjerringbro-Silkeborg i Jysk Arena.

Et opgør, som ikke er gået efter planen i de seneste indbyrdes opgør.

- Vi har tabt tre kampe i streg mod BSV – og den stime er vi opsatte på at ændre, siger cheftræner Patrick Westerholm, som erkender at især angrebsspillet skal have mere kvalitet, hvis det skal blive til point mod lokalrivalerne.

- Vores angrebsspil skal være væsentligt skarpere mod BSV end det var mod Mors-Thy. Vi møder et klassemandskab med et af de bedste forsvar i ligaen, så vi skal finde kvaliteten frem.

Cheftræneren betegner udebanekampen som den perfekte generalprøve før weekendens EHF Cup kamp mod HC Dobrogea Sud Constanta i Gråkjær Arena.

- Vi ser frem til at komme til Silkeborg, hvor vi med garanti får et indtryk af hvor vi står henne i forhold til et af topholdene. BSV er en konkurrent til en placering i top-4, så det bliver godt at måle os mod dem. Samtidig kan man betegne det som den perfekte generalprøve før vores EHF Cup kamp i weekenden, slutter Westerholm.

Opgøret mellem Bjerringbro-Silkeborg og TTH Holstebro fløjtes i gang tirsdag kl. 18.30 i Jysk Arena, Silkeborg. Kampen vises på TV2 Sport.  

 

Kom med til EHF Cup håndbold den 9. februar, hvor TTH Holstebro kickstarter gruppespillet i Europa. Læs mere HER

Del på facebook