Westerholm: Vi skal helt op at ringe mod PAUC


17.11.2018 | Af Morten Toft - Foto Alex Paulsen

Franske, Pays d'Aix Université Club handball (PAUC), er modstanderen som skal slås hvis TTH Holstebro vil med i EHF Cup gruppespillet. Over to kampe i 3. kvalifikationsrunde af den europæiske turnering skal der findes en vinder som går videre til gruppespillet - og det første opgør sker søndag eftermiddag i Arena Aix, Frankrig.

Cheftræner, Patrick Westerholm er indstillet på en svær udfordring.

- Vi skal helt op at ringe hvis vi skal hente et godt resultat. PAUC er et kvalitetshold med mange dygtige spillere, og deres mandskab besidder især en stor fysisk som vi skal være klar til at matche, siger Patrick Westerholm. 

PAUC er placeret på en 10. plads i Lidl Starligue, som er den bedste franske liga. Selvom holdets placering kan virke overkommelig at matche, så fastslår Westerholm at søndagens modstanderen ikke bliver en nem opgave. 

- PAUC har spillet flere tætte kampe mod Paris, Nantes og flere af de andre franske storhold, hvor de kun har tabt med 2-3 mål. Det vidner om at vi er oppe imod en modstander som man på ingen måde kan tage let på, selvom deres nuværende ligaplacering måske ikke virker skræmmende, siger Patrick Westerholm. 

Franske PAUC har tre danskere i truppen i form af Martin Larsen, Morten Bjørnshauge og Anders Lynge. Udover de velkendte danskere er den tidligere KIF Kolding bagspiller, Phillip Stenmalm, også at finde i PAUC.

- Der er udvalgte spillere hos PAUC som vi allerede har et godt kendskab til, og med resten af holdet har vi forberedt os grundigt med video. Vi har flere ting på tegnebrættet mod dem, men en målsætning er dog altafgørende at vi opfylder; og det er at vi står stærkt i forsvaret, ellers har vi ingen chance. 

EHF Cup kampen mellem PAUC og TTH Holstebro fløjtes i gang kl. 16.30 i Arena Aix. Der forventes 2.500 tilskuere til opgøret. 

Har du sikret din billet til returkampen mod PAUC den 24. nov. i Gråkjær Arena? Køb den HER

Del på facebook