Würtz inden Århus: De skal løbes ned


17.10.2019 | Af Morten Toft - Foto: Fotograf Ole Mortensen

Århus Håndbold og TTH Holstebro ligger side om side før de lørdag eftermiddag kl. 15.00 tørner sammen i 8. spillerunde i Primo Tours Ligaen.

20-årige Jonathan Würtz ser frem til opgøret mod Århus Håndbold.

- Vi er indstillet på en hård kamp mod Århus, hvor vi skal løbe meget og sætte et højt tempo. Med vores bredde i truppen skal vi forsøge at tære på deres ressourcer, og forhåbentlig kan vi løbe dem trætte, lyder det fra Jonathan Würtz.

Den 198 cm. høje TTH-bagspiller kan blande sig med de store drenge, og det bliver der brug for mod Århus Håndbold.

- Århus er et meget skudstærkt hold med store spillere i bagkæden. De har minimum tre spillere i bagkæden, som hver især kan lave plus ti mål fra distancen, hvis de rammer dagen. At finde den rette højde på deres skytter bliver utrolig vigtig for os, fortæller Würtz.

Primo Tours Ligaen har sjældent været så jævnbyrdig som den er lige nu, hvor der kun er fire point i forskel mellem nummer ti og nummer to efter syv spillerunder. Würtz håber på en sejr i Århus, så man kan hægte sig på topholdene.

- Nu har vi jo mødt nogle af de lidt lavere rangerende hold, og dem har vi slået komfortabelt. Modsat har vi ikke haft held mod holdene over os, og derfor trænger vi lidt til en sejr mod et hold som Århus, så vi kan vise, at vi hører til i toppen, slutter Würtz.

Opgøret mellem Århus Håndbold og TTH Holstebro spilles lørdag kl. 15.00 i Ceres Arena, Århus.

Jonathan Würtz blev for nyligt udtaget til landsholdets udviklingstrup. Læs mere om dette HER

Personlig sponsor for Jonathan Würtz er, Vognmand Skræddergaard.

Del på facebook