Würtz: Jeg har haft en virkelig god tid i Holstebro


29.01.2020 | Af Louise Boo, foto: Ole Mortensen

Jonathan Würtz stopper i TTH Holstebro til sommer. Playmakeren søger nye udfordringer, men ser tilbage på en god tid i klubben.

Det har været to år med gode præstationer på banen. Og så har det været to år med en del skader, der i perioder har holdt Jonathan Würtz på bænken. Den unge playmaker spiller nu sin sidste sæson i TTH Holstebro. Fra sommer 2020 skifter han den sort- og hvidblusede spillertrøje ud med den grønne fra Skjern.

- Jeg søger en større rolle rent spillemæssigt. I Holstebro ville vi blive syv højrehåndede bagspillere, og derfor vil sandsynligheden for spilletid være lille. Jeg ville kunne opnå en større og mere fast rolle i Skjern, og derfor var der ingen tvivl om, at dette var den bedste løsning for mig, siger Jonathan Würtz.

Han ser tilbage på en tid i Holstebro med mange gode oplevelser. Det gælder både på og uden for banen, hvor Jonathan Würtz altid har følt sig godt tilpas.

- Alle i og omkring klubben har taget virkelig godt imod mig. Rent sportsligt har det også været to rigtig gode år indtil videre, selvom min krop ikke rigtig har ville samarbejde. Jeg føler virkelig, at jeg har fået en masse hår på brystet som vil hjælpe mig fremover. Nu vil jeg nyde min sidste tid her i Holstebro og give mig fuldt ud.

Du kan se Jonathan Würtz og resten af holdet på fredag, når der er fælles bustur til kampen mod Kolding.

Personlig sponsor for Jonathan Würtz er Vognmand Skræddergaard

Del på facebook