Zvizej klar til at kæmpe for TTH


19.06.2022 | Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

Det er en ægte kriger, der til næste sæson trækker i TTH-trøjen. Miha Zvizej skifter Ribe-Esbjerg ud med Holstebro, og han er klar til at dele tæsk ud i Gråkjær Arena. 

- Jeg er meget motiveret efter at komme i gang i Holstebro. 

Ordene kommer fra Miha Zvizej og selvom samtalen foregår over telefon, kan man tydeligt fornemme beslutsomheden og spændingen i den 34-årige sloveners stemme. 

Har man set Miha Zvizej i kamp er man heller ikke i tvivl om, at motivationen til at vinde er stor og fightergenet er endnu større hos stregspilleren, der har haft hjemmebane i Ribe-Esbjerg de seneste fem sæsoner. 

- Miha er en kriger, som har gjort ondt på mange modstanderhold gennem tidens løb. Han er bevægelig og boldsøgende, og så har han et fighterhjerte af guds nåde. Det er ikke for ingenting, at han blev kåret til Årets Stregspiller i denne sæson, sagde Søren Hansen, da vi præsenterede Zvizej i juni sidste år.

Klar på ekstra timer i træningslokalet
Inden de fem sæsoner i Ribe-Esbjerg har stregspilleren haft håndboldadresse i både Gorenje Velenje, Toulouse og Montpellier, ligesom han har spillet over 100 kampe for det slovenske landshold. Det er altså en erfaren herre med masser af ambitioner, der bliver en del af TTH-mandskabet pr. 1/7:

- Jeg er klar på opgaven, og jeg er klar til at lægge ekstra timer i træningslokalet, så vi kan arbejde os tilbage mod den position, TTH havde i dansk håndbold inden denne sæson. Det kommer til at kræve hårdt arbejde, men jeg er klar, og det håber jeg også, resten af holdet er.

Personlig sponsor for Miha bliver Vognmand Skræddergaard

Del på facebook