Hovedsponsorer

Vestjysk Bank - bakker op lokalt

Palle Hofmann, Afdelingsdirektør, Vestjysk Bank Holstebro: "Bag spillernumre og kundenumre findes rigtige mennesker. I Vestjysk Bank rådgiver vi mennesker – ikke numre. Vi hjælper med at få dine økonomiske tal til at spille for dig, så du kommer tættere på dine mål. Vestjysk Bank er stolt hovedsponsor for TTH Holstebro, fordi vi tror på, at vi i fællesskab kan gøre en forskel. Det handler om viljen til at være noget for andre. Vi er det lokale pengeinstitut. Derfor støtter vi selvfølgelig de lokale interesser og de ting, der giver værdi i hverdagen."

"Arbejdet med sponsorater er en del af Vestjysk Banks profilerings- og markedsføringsindsats. Vestjysk Bank anvender sponsorater lokalt og regionalt. Vores primære strategiske fokus er elite- og breddeidrætten i det vestjyske, hvor vi er en aktiv medspiller i rigtig mange foreninger, lige fra børne- og ungdomshold til seniorer. I Vestjysk Bank vil vi sporten, fordi det giver positiv respons, og fordi vi ønsker at give vores bidrag til, at det lokale område fortsat udvikler sig aktivt og attraktivt. TTH Holstebro er områdets sportslige flagskib og eksponerer ikke kun håndbolden men også banken og hele vores lokale område såvel nationalt som internationalt. TTH Holstebro er med til positivt at sætte vores landsdel på Danmarkskortet. Det vil vi gerne bakke op om."

www.vestjyskbank.dk

Vestforsyning - Vi giver dig god energi….

Hvad har forsyning med håndbold at gøre tænker du måske. Men hos Vestforsyning gi´r vi god energi til alle situationer i dagligdagen.

Hvem kunne f.eks. forestille sig en idrætshal uden el, vand og varme?

I dagligdagen tænker du måske ikke så meget over forsyningen. Du opdager det faktisk kun, hvis strømmen en sjælden gang går, eller der ikke kommer vand ud, når du åbner for vandhanen. Men Vestforsyning er med hele vejen.

Med til den gode energi hører også et solidt funderet engagement i vores lokalområde. Vi støtter op om de lokale aktiviteter, via sponsorater og via vores Initiativpulje. Derfor er vi også hovedsponsor for TTH Holstebro.

TTH Holstebro er i stor grad med til at sætte Holstebro på landkortet. Og spreder god energi, når de udfolder sig på banen.

www.vestforsyning.dk