Samarbejdsklubber

Vision

TTH Holstebro ønsker med netværket af samarbejdsklubber at styrke og binde håndbolden sammen i Nordvestjylland. TTH Holstebro vil som håndboldflagskib gå forrest.

Fordele

Indløb til kamp med ligahold

Samarbejdsklubber har mulighed for, at give ungdomsspillerne en stor oplevelse. De kan løbe ind med TTH Holstebros spillere på banen til hjemmekampe.

En samarbejdsklub får denne store oplevelse til hver hjemmekamp. Samtidig er der mulighed for, at invitere forældre, søskende og ledere gratis med til håndbold denne dag, således det kan blive en festlig dag for holdet. Man sidder samlet i Gråkjær Arena Holstebro.

Forplejning

Samarbejdsklubben kan forudbestille en sandwich og sodavand/kildevand til 50 kr. pr. person. Bestillingen udleveres samlet på et aftalt tidspunkt, og klubben anvises et uddelingssted i Gråkjær Arena Holstebro.

Gaver

En samarbejdsklub kan årligt rekvirere 100 billetkoder, der hver giver adgang til en grundspilskamp. Billetkoden kan anvendes som præmie til arrangementer i samarbejdsklubben.

BIRN VIP TRAINING – lokalt

I har mulighed for at få 2 spillere ud i jeres klub til en specialtræning for udvalgte ungdomsspillere, autografskrivning til en håndboldafslutning, foredrag i ”Den Røde Stol” mm.

Klubben er arrangør og aktiviteter kan foregå hverdage og weekender. Vi udarbejder forskellige håndboldøvelser opdelt i alderstrin.

Vi anbefaler træning mellem U10 – U16 og der kan max være 30 børn til træningen/eventen.

Der fremsendes information med oplysning om, hvem der kommer fra TTH Holstebro.

BIRN VIP TRAINING – Gråkjær Arena Holstebro

TTH Holstebro afholder i løbet af sæsonen håndbolddage i Gråkjær Arena Holstebro. Håndbolddagene vil ligge på hverdage i weekender og ferier. Der vil være et eller flere temaer/fokusområder.

TTH Holstebro udsender senere en indbydelse til håndbolddage, som samarbejdsklubberne bedes formidle videre til medlemmerne. Den enkelte medlemmer tilmelder sig direkte.

Kommercielt samarbejde

TTH Holstebro ønsker også at afholde forskellige kommercielle arrangementer i flere af samarbejdsklubbernes nærområde. Derfor indbydes samarbejdsklubberne i løbet af sæsonen til et særskilt møde omkring disse aktiviteter.

Lederbilletter

En samarbejdsklub råder over 4 billetter til hver hjemmekamp (finaler undtaget). Disse billetter rekvireres på egen hånd via brugernavn og kode til TTH Holstebros billetsystem.

Kom på væggen

TTH Holstebro ønsker at sætte endnu mere fokus på vores samarbejdsklubber, derfor vil vi gerne have én klubtrøje fra hver samarbejdsklub udstillet i vores samarbejdscorner i foyeren. Vi er stolte over de flotte klubtrøjer, der allerede hænger der.

Bliv TTH Holstebro Samarbejdsklub

Kontakt TTH Holstebro på telefon 97 43 59 59 eller billet@tthholstebro.dk, hvis du har spørgsmål til TTH Holstebro Samarbejdsklub-programmet.

Her kan du downloade informationsfolder sæson 2017/18.