Samarbejdsklubber

Vision

TTH Holstebro ønsker med netværket af samarbejdsklubber at styrke og binde håndbolden sammen i Nordvestjylland. TTH Holstebro vil som håndboldflagskib gå forrest.

 

Fordele

Indløb til kamp med ligahold

Samarbejdsklubber har mulighed for, at give ungdomsspillerne en stor oplevelse. De kan løbe ind med TTH Holstebros spillere på banen til hjemmekampe.

En samarbejdsklub får denne store oplevelse til hver hjemmekamp. Samtidig er der mulighed for, at invitere forældre, søskende og ledere gratis med til håndbold denne dag, således det kan blive en festlig dag for holdet. Man sidder samlet i Gråkjær Arena Holstebro.

 

Gaver

En samarbejdsklub kan årligt rekvirere fribilletter til en grundspilskampe, som kan anvendes som præmie til arrangementer i samarbejdsklubben.

 

BIRN VIP TRAINING – lokalt

I har mulighed for at få 2 spillere ud i jeres klub til en specialtræning for udvalgte ungdomsspillere, autografskrivning til en håndboldafslutning, foredrag i ”Den Røde Stol” mm.

Det vil  ligge i udvalgte perioder hvor der f.eks. er landsholdspause eller længere spillepauser. Ved særlige mærkedage eller specielle arrangementer er det stadig muligt at få spillere ud hvis dette godkendes af træner.

Samarbejdsklubben er arrangør og aktiviteter kan foregå hverdage og weekender. Vi udarbejder forskellige håndboldøvelser opdelt i alderstrin.

Vi anbefaler træning mellem U10 – U16 og der kan max være 30 børn til træningen/eventen.

 

BIRN VIP TRAINING – Gråkjær Arena Holstebro

TTH Holstebro afholder i løbet af sæsonen forskellge håndbold camps i Gråkjær Arena Holstebro.

TTH Holstebro udsender senere en indbydelse, som samarbejdsklubberne bedes formidle videre til medlemmerne med information om tilmeldingsforløb.

 

Lederbilletter

En samarbejdsklub råder over 4 billetter til hver hjemmekamp (finaler undtaget). Disse billetter rekvireres på egen hånd via brugernavn og kode til TTH Holstebros billetsystem.

 

Kom på væggen

TTH Holstebro ønsker at sætte endnu mere fokus på vores samarbejdsklubber, derfor vil vi gerne have én klubtrøje fra hver samarbejdsklub udstillet i vores samarbejdscorner i trappetårnet. Vi er stolte over de flotte klubtrøjer, der allerede hænger der.

 

Bliv TTH Holstebro Samarbejdsklub

Kontakt TTH Holstebro på telefon 97 43 59 59 eller billet@tthholstebro.dk, hvis du har spørgsmål til TTH Holstebro Samarbejdsklub-programmet.