Samarbejdsklubber

I fælleskabet er vi stærkest

I TTH Holstebro ønsker vi et stærkt samarbejde med de regionale klubber omkring udviklingen af klubhåndbolden. Vi ønsker at skabe et stærkt netværk af samarbejdsklubber, og som håndboldfyrtårn vil vi gå forrest, og forsøge at styrke og binde håndbolden sammen i Nordvestjylland.

Vi vil lægge stor indsats i at få nye håndboldspillere i gang ude i klubberne, og vil være med til at udvikle, både sjove og spændende oplevelser for jeres mange klubmedlemmer.

Vi glæder os til at arbejde sammen om håndbolden på alle niveauer.

Vil skabe gode håndboldoplevelser for alle

I TTH Holstebro er vi klar til at deltage i træning, events og klubarrangementer for jeres medlemmer – uanset alder.

  • Vi vil gerne være med til at skabe interesse for håndbolden ude i jeres område og dermed være med til at få nye medlemmer.
  • Vi vil gerne være med til at skabe sjov træning og fællesskab for jeres børne- og ungdomsspillere.
  • Vi vil gerne være med til at skabe spændende træning for jeres ungdomshold, således vi i fællesskab fortsat kan udvikle mange spillere og sammen skabe nye talenter.
  • Vi vil gerne være med til at skabe gode og forskellige klubarrangementer, events, foredrag og sjove oplevelser for alle jeres klubmedlemmer.
  • Vi vil gerne give alle jeres klubmedlemmer og deres familie adgang til store håndboldoplevelser i Gråkjær Arena, som er med til at skabe klubfællesskab og sammenhold – både i jeres klub og i hele regionen.
  • Med stor passion for håndbolden vil vores trænere, spillere, ledere og ansatte i TTH Holstebro, i fællesskab arbejde hårdt for, at vi opnår høj kvalitet i alt, hvad vi gør sammen med jeres klub.

Vald. Birn A/S støtter op om TTH Holstebros samarbejdsklubber

En af TTH Holstebros trofaste sponsorer, Vald. Birn A/S, støtter op om det gode regionale klubsamarbejde omkring håndbolden.

  • Samarbejdet med Vald. Birn A/S gør, at TTH Holstebro kan give ekstra gode oplevelser til jeres medlemmer og deres familier.
  • Derudover fortsætter Vald. Birn A/S med stor opbakning til BIRN VIP-træning ude i klubberne og i Gråkjær Arena.

Nysgerrig på mere? 

Download den aktuelle folder til Samarbejdsklubber 2021-22