Hovedsponsorer

Vestjysk Bank - bakker op lokalt

Palle Hofmann, Afdelingsdirektør, Vestjysk Bank Holstebro: "Bag spillernumre og kundenumre findes rigtige mennesker. I Vestjysk Bank rådgiver vi mennesker – ikke numre. Vi hjælper med at få dine økonomiske tal til at spille for dig, så du kommer tættere på dine mål. Vestjysk Bank er stolt hovedsponsor for TTH Holstebro, fordi vi tror på, at vi i fællesskab kan gøre en forskel. Det handler om viljen til at være noget for andre. Vi er det lokale pengeinstitut. Derfor støtter vi selvfølgelig de lokale interesser og de ting, der giver værdi i hverdagen."

"Arbejdet med sponsorater er en del af Vestjysk Banks profilerings- og markedsføringsindsats. Vestjysk Bank anvender sponsorater lokalt og regionalt. Vores primære strategiske fokus er elite- og breddeidrætten i det vestjyske, hvor vi er en aktiv medspiller i rigtig mange foreninger, lige fra børne- og ungdomshold til seniorer. I Vestjysk Bank vil vi sporten, fordi det giver positiv respons, og fordi vi ønsker at give vores bidrag til, at det lokale område fortsat udvikler sig aktivt og attraktivt. TTH Holstebro er områdets sportslige flagskib og eksponerer ikke kun håndbolden men også banken og hele vores lokale område såvel nationalt som internationalt. TTH Holstebro er med til positivt at sætte vores landsdel på Danmarkskortet. Det vil vi gerne bakke op om."

www.vestjyskbank.dk 

 

Vestforsyning - er med hele vejen

Vestforsyning er stolt hovedsponsor for TTH Holstebro. Det er vi for klubben, for lokalområdet og for medarbejdernes skyld.

Vi har brug for noget at være fælles om, og det finder mange af os i håndbold, når stemningen koger i Gråkjær Arena, eller når vi sidder foran tv og hepper på TTH under udekampene.

Vi ønsker at knytte os tættere til forbrugerne ved at tage aktivt del i lokalsamfundet og markedsføre os der, hvor forbrugerne er. Vestforsyning er ikke et monopolselskab, men et aktieselskab, som særligt på el-området oplever en stigende konkurrence om både erhvervskunder og private forbrugere.

Vi ønsker desuden at være en attraktiv arbejdsplads for både nuværende og kommende medarbejdere. Idræts- og kulturlivet i Holstebro kan ikke overleve uden sponsorater, og vi kan ikke tiltrække de dygtigste medarbejdere, hvis ikke Holstebro har noget at byde på i fritiden. 

Derfor er Vestforsyning med hele vejen, når TTH Holstebro går på banen.

www.vestforsyning.dk