07.07.2023

Årets TTH-Sommerhilsen 22/23

Traditionen tro følger her Årets Sommerhilsen 22/23. Her ser vi blandt andet tilbage på sæsonen, der er gået, og kigger frem mod spændende oplevelser i den kommende sæson.

Vi vil gerne takke jer alle - fans, sponsorer og sæsonkortholdere - for jeres flotte opbakning i den forgangne sæson. I er alle med til at skabe fundamentet for klubben, vores fælles ambitioner om at skabe et tophold, og om at skabe gode fælles oplevelser i Gråkjær Arena – for byen, for egnen, for alle.  

Med 2.400 tilskuere i gennemsnit pr. hjemmekamp i grundspillet, det 3. højeste i ligaen, har TTH haft en fantastisk opbakning gennem hele sæsonen. Det er vi stolte af.

SAMMEN OM at komme tilbage

De sportslige resultater har ikke været gode nok. Vi skal blive bedre til at få mere ud af vores sportslige set-up. Vores sportslige målsætning er fortsat ambitiøst, og sigter på den lange bane mod toppen af Herreligaen.

Når 12 hold fra herreligaen går efter en top-8 placering, så er det ikke kun et billede på store sportslige ambitioner i mange klubber. Det er også et billede på, at der lige nu investeres i dansk herrehåndbold.
TTH går efter en plads i DM-slutspillet. Det kræver, at vi styrker os økonomisk.

De nye TTH’ere skaber tro på mere

Til sæsonen 23/24 kommer der en del nye ansigter på holdkortet. Vores nye cheftræner Arnór Atlason kommer med fem DM-medaljer i træk med Aalborg Håndbold, og med en tro på, at TTH-mandskabet kan komme til at udfordre alle hold i den danske liga.

Desuden tæller holdkortet nu Frederik Bjerre, Kevin Gulliksen, Nicolaj Nørager, Thomas Damgaard, Thomas Boilesen og vores to ’Made in Holstebro’-talenter Jens Kromann Møller og Jonas Jepsen. Alle spillere, vi glæder os til at se i den nye TTH-trøje fra PUMA.

Og nu når vi er ved de unge talenter… så vil vi gerne takke de børn, unge og forældre, som har bakket op om vores arrangementer den seneste sæson.

  • Mere end 1.000 børne og ungdomsspillere fra vores samarbejdsklubber har deltaget i håndboldtræning med TTH-spillerne i deres respektive klubber.
  • Over 100 drenge fra U13 og U15 har været en del af det nye træningsfællesskab ’TTH Træning’.
  • TTH Dragons har taget endetribunen til sig, og har været med til at løfte den samlede tilskueroplevelse i Gråkjær Arena.
    Tak for at tage godt imod vores tiltag for børnene og de unge.

Sæt X i kalenderen.

Vores sæson starter med et brag af en kamp mod Aalborg Håndbold - heriblandt Niklas Landin, Simon Hald og forhåbentlig Mikkel Hansen. Opgøret spilles i Gråkjær Arena søndag den 27. August, og billetter sættes til salg i august.

Vi glæder os til at skabe nye oplevelser sammen med jer i den kommende sæson.
Rigtig god sommer.

Med venlig hilsen
Alle os i TTH Holstebro

Forrige Næste