Vestjysk Bank - bakker op lokalt

Palle Hoffman, afdelingsdirektør i Vestjysk Bank Holstebro:

- Vestjysk Bank er stolt hovedsponsor for TTH Holstebro, fordi vi tror på, at vi i fællesskab kan gøre en forskel. Det handler om viljen til at være noget for andre. Vi er det lokale pengeinstitut. Derfor støtter vi selvfølgelig de lokale interesser og de ting, der giver værdi i hverdagen. Derudover oplever vi, at vores værdier - Nærvær, Enkelhed, Handling - passer perfekt på det, vi oplever i TTH Holstebro.

- Arbejdet med sponsorater er en del af Vestjysk Banks profilerings- og markedsføringsindsats. Vestjysk Bank anvender sponsorater lokalt og regionalt. Vores primære strategiske fokus er elite- og breddeidrætten i det vestjyske, hvor vi er en aktiv medspiller i rigtig mange foreninger, lige fra børne- og ungdomshold til seniorer. I Vestjysk Bank vil vi sporten, fordi det giver positiv respons, og fordi vi ønsker at give vores bidrag til, at det lokale område fortsat udvikler sig aktivt og attraktivt. TTH Holstebro er områdets sportslige flagskib og eksponerer ikke kun håndbolden men også banken og hele vores lokale område såvel nationalt som internationalt. TTH Holstebro er med til positivt at sætte vores landsdel på Danmarkskortet. Det vil vi gerne bakke op om.

Vestjysk Bank – stor lokal betydning

John Mikkelsen, direktør i TTH Holstebro:

- Vi er meget glade for partnerskabet med Vestjysk Bank. Udover at være en stor sponsor er banken også en stærk sparringspartner. Banken er oprigtigt interesseret i vores klub, i vores strategi og i, hvordan vi optimerer vores samarbejde. Vi er stolte af, at Vestjysk Bank har været vores hovedsponsor i mange år, og vi er taknemmelige for, at banken bakker op både på og udenfor banen.

Om Vestjysk Bank

Vestjysk Bank er en mellemstor lokal bank med hovedsæde i Lemvig. Banken har 15 afdelinger i Jylland, heriblandt en afdeling i Vestergade i Holstebro med 50 ansatte. Holstebro afdelingen har både en afdeling til privat- og erhvervskunder og tilbyder personlig og nærværende rådgivning om alt lige fra boliglån og realkreditlån, til pension, investering og daglig økonomi. Desuden har Vestjysk Bank et studiekoncept med særlige fordele for unge mennesker. Afdelingen i Vestergade har også et landbrugscenter med en afdeling for kvæg og en anden for svin og mink. 

Læs mere om Vestjysk Bank i Holstebro.

Se dine fordele og læs mere om at skifte bank til Vestjysk Bank.