Frivillig i TTH

TTH Holstebro ser frem til en rigtig spændende sæson, hvor både dameholdet og herreholdet spiller med i ligaen, pokalturneringen samt europæiske turneringer. Og selv om det er profiler som Victor Östlund og Peter Balling, der kæmper kampen på banen, så er TTH Holstebro langt mere end det.

For uden de mange frivillige hjælpere ville det aldrig nogen sinde gå.

TTH Holstebro har i dag op mod 160 frivillige hjælpere, der fast møder op og hjælper med alt fra at servicere sponsorerne i vores lounges, sætte bander op, sælge billetter og scanne osv. Alle de frivillige er ganske enkelt en grundsten i TTH Holstebro. Og vi vil meget gerne udvide korpset af frivillige - og er derfor konstant på udkig efter en række personer, der vil give en hånd med i forbindelse med vores kampe.

Ved at blive frivillig i TTH Holstebro bakker du både op om TTH Holstebro, men også om idrætslivet i Holstebro Kommune, hvor TTH Holstebro er det sportslige flagskib. Vi kan garantere, at du som frivillig får en stor social omgangskreds, arrangementer og oplevelser, du ikke får andre steder - og at der er mange af dem. TTH Holstebro er nemlig en klub i rivende udvikling - med en stor tyk streg under klub - og slutspil samt medalje- og europæiske kampe hører til dagligdagen for de hvidblusede.

Folderen om frivillig i sæsonen 2017/18, hvor du kan læse om de frivilliges opgaver og mange fordele, evakueringsprocedurer m.v., kan downloades her.