Akademi

TTH Akademiet ønsker at tilbyde et kvalificeret udviklingsmiljø for ambitiøse drengespillere. Tilbuddet er en del af TTH Ungdom, hvor den enkelte spiller har mulighed for at investere i endnu større grad i håndbolden. Som akademielev deltager du ugentligt i minimum tre ekstra træningspas udover klubtræningen, hvoraf to er fysiske træningspas og et er en håndboldtræning med individuelt fokus.

I TTH Akademiet sætter vi desuden fokus på udviklingen af "det hele menneske". Derfor prioriterer vi også udviklingen af mennesket bag og ikke kun atleten. Som akademielev vil du lære endnu mere omkring dig selv gennem fokus på områder såsom mental træning og mental sundhed, ernæring, restitution og life-skills, der løbende vil være på dagsordenen hen over sæsonen.

Samarbejde med Holstebro Elitesport

TTH Akademiet har et stærkt samarbejde med Holstebro Elitesport, der er en del af Holstebro som Team Danmark Kommune.

Gennem en årrække har samarbejdet været en væsentlig medspiller i udviklingen af efterhånden mange “Made in Holstebro”-håndboldspillere til klubbens ligahold og andre nationale og internationale topklubber.

Samarbejdet med Holstebro Elitesport bibringer blandt andet en række af ressourcepersoner i form af håndboldtrænere, fysiske trænere, fysioterapeuter, målmandstrænere, idrætspsykologiske konsulenter, ligaspillere, uddannelsesvejledere og eksterne oplægsholdere, der tilsammen sikrer et solidt fundament for individuel udvikling.

Desuden er Holstebro Håndbolds akademipiger en del af akademiet, hvilket giver yderligere en ekstra dimension til den gode træningskultur.

 

Mathias Bitsch, professionel håndboldspiller i GWD Minden, den tyske bundesliga:

- TTH Ungdom og TTH Akademiet kan tage en stor del af æren af hvor jeg står i dag som håndboldspiller. Der er ingen tvivl om at man i TTH har et setup, der fordrer unge spillere til at dygtiggøre sig og dufte til hvordan en hverdag som fuldtidsprofessionel kan se ud. Der er ingen tvivl om, at akademi træningerne var guld værd for en som mig. Jeg var ikke noget særligt håndboldtalent, men jeg fik lov at træne mere og bedre end mine jævnaldrende. Da man som minimum havde 2 ugentligt træninger mere end mine jævnaldrende, samtidig med at man kunne få sparring uanset om det er med kost eller fysisk træning.