Om TTH Ungdom

Sammen om talenterne

TTH Ungdom ønsker at udvikle og fastholde unge håndboldspillere samt og ønsker at udvikle spillere til TTH Holstebros ligaherrer og til højeste nationale niveau, og samtidig fastholde flest mulige unge håndboldspillere i sporten.

TTH Holstebro er en klub for alle, hvor vi dyrker eliten såvel som bredden. Vi tilstræber at skabe et sundt og trygt udviklingsmiljø, hvor der er optimale muligheder for at forfølge sine håndbolddrømme gennem kvalificeret træning og sparring. Det betyder noget for os, at vores spillere trives, at der er plads til forskellige ambitioner og at spillerne vil hinanden og fællesskabet. I klubben er der ansat fagligt, kompetente trænere og ressourcepersoner til at løfte alle aspekter omkring den enkeltes udvikling.

TTH Ungdom ønsker at talentudvikle og have hold, som kan begå̊ sig på nationalt ungdoms eliteplan. Vi bestræber os hele tiden på fagligt at være med i toppen af dansk håndbold, så̊ vi kan tilbyde vores spillere det bedst mulige produkt.

TTH Ungdom drives af TTH Holstebro og Tvis Håndbold.

Download informationsfolderen for 2023-24 her.

Se kontaktpersoner for TTH Ungdom her.

 

Jacob Hessellund, Talentansvarlig TTH Holstebro:

- Igennem min egen håndboldkarriere som professionel har jeg fået et hav af oplevelser, minder og erfaringer for livet. På godt og ondt. Jeg brænder fortsat for sporten og for at dele ud af mine mange erfaringer. At se den enkelte spiller mærke glæden ved spillet og glædes over sin egen udvikling er fedt at følge. Men jeg brænder i mindst lige så høj grad for at arbejde med mennesket bag og følge dem på deres vej.