Efterskolesamarbejde

Talentudvikling forstår vi i TTH Ungdom som en rejse gennem stærke miljøer, der støtter op om atletens og menneskets trivsel, engagement, præstationer og ikke mindst udvikling. 

Idrætsefterskolen Lægården er et af de stærke miljøer, som vi samarbejder tæt med.

Et år på Idrætsefterskolen Lægården giver dig muligheden for at dyrke dine sportslige ambitioner samtidig med at du modnes som person, knytter nye venskaber og bliver en del af det unikke fællesskab, som opstår på en efterskole.

Som elev på Idrætsefterskolen Lægården får du mulighed for at blive en del af TTH Holstebro U17, der stræber efter at blive en del af det højeste, regionale ungdomsniveau funderet i et stærkt træningsmiljø.

I tæt samarbejde mellem efterskole og klub får vi skemalagt et kvalificeret tilbud, der netop giver mening for din udvikling og hverdag.

Har du lyst til at høre nærmere om dine muligheder, så tag kontakt til enten talentansvarlig i TTH Holstebro, Jacob Hessellund eller talentkoordinator på Idrætsefterskolen Lægården, Bo Thomsen.

Læs mere om Idrætsefterskolen Lægården her.

 

Jens Kromann, TTH Holstebro, tidligere elev på Idrætsefterskolen Lægården:

- Mit år på Lægården gav mig mulighed for at snuse til miljøet i TTH Ungdom. Jeg kunne kombinere TTH Ungdom med håndbold på Lægården, hvilket var en super god løsning for mig, fordi jeg samtidig med at kunne nyde året på efterskole 100%. Personligt har jeg udviklet mig utroligt meget i de 4 år jeg havde som ungdomsspiller i klubben. Det store fokus der ligger på individuel udvikling samt muligheden for både at træne op og ned har været det helt rigtige for mig.