03.03.2023

Actona Group klar til mere samarbejde

Møbelvirksomheden Actona Group har igennem hele TTH Holstebros levetid været en trofast og stærk samarbejdspartner. Nu har virksomheden forlænget deres samarbejde med en ny 2-årig aftale.

Af Nanna Gantriis

Med den nye aftale bliver Actona Group en del af CLUB 2025, som er med til at skabe et styrket fundament bag klubben. Opbakningen og den nye aftale er noget, som skaber glæde i klubben. 

- Vi er stolte over Actona Groups tillid og tro på klubben. Vi glæder os over, at de bakker op om klubbens sportslige planer, vores talentarbejde og om vores arbejde med at gøre Gråkjær Arena til byens største samlingspunkt, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Actona Group: TTH har stor betydning for hele området

Hos Actona Group ser de også frem til et fortsat godt samarbejde med TTH Holstebro.

- TTH Holstebro er områdets største trækplaster på sportsområdet, og har været det i mange år. Hos Actona Group ser vi klubben som en meget aktiv og vigtig samarbejdspartner for erhvervslivet, vores medarbejdere, byen, sporten, skoler og institutioner. Klubben giver byen og hele området en stor værdi, og giver masser af oplevelser og et fællesskab for mange. Vi glæder os til dette fortsatte samarbejde, siger CEO Jimmi Mortensen fra Actona Group.

Med den nye aftale fortsætter Actona Group med at være synlig på TTH-spilletrøjerne. Til klubbens hjemmekamp den 16.marts vil Actona Group markere det nye samarbejde med et fantiltag.

Forrige Næste