01.09.2022

Angrebet blev afgørende i ligaåbner

Torsdag blev ligaen skudt i gang, da KIF Kolding gæstede Gråkjær Arena. Læs kampreferatet her:

Af Nanna Gantriis

TTH-mandskabet havde lært af mandagens kamp mod Mors-Thy og kom godt fra start. 4-1 viste måltavlen efter 7 minutters spil. Herefter kom Kolding bedre med i kampen, og de to hold gik derfor til pause helt lige 12-12.

En skarp start fra Kolding betød, at udeholdet kom foran på point i starten af anden halvleg. Modsat havde TTH-holdet det svært i angrebsfasen, og det kunne mærkes, da slutfløjtet lød. KIF Kolding vinder 26-22 og tager derfor sæsonens første to point med hjem.

Mathias Smed og resten af forsvaret formåede at holde KIF Kolding på 26 mål. Alligevel var det ikke nok til at trække sig sejrrigt ud af dagens kamp:

- Den her uge er en til glemmebogen. Vi skal bruge i morgen på at pakke den her følelse væk og i stedet erstatte den med noget mod og noget fanden-i-voldskhed. Vi skal arbejde endnu hårdere, og så skal vi udvikle os. Sammen.

Kampens ’Man of the Match by Mr. Arthur” blev Magnus Bramming, der var sikkerheden selv med syv mål på syv forsøg.

TTH Holstebro # KIF Kolding 22-26 (12-12)