24.10.2023

Arnór Atlason efter sejr: 'En flot holdpræstation'

Cheftræner Arnór Atlason var godt tilfreds efter mandagens sejr over SAH. Læs hans evaluering af kampen her.

Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

TTH-mandskabet tog mandag aften en vigtig sejr over SAH, og rykkede fire pladser op i den tætte Herreliga.

Derfor var cheftræner Arnór Atlason også ganske godt tilfreds med sit hold, da vi talte med ham efter opgøret.

- Vi vidste alle, hvor vigtig denne kamp var i forhold til tabellen. Så det var rigtig dejligt med en sejr.

Især forsvaret gav grobund for gode præstationer, hvor Mathias Smed, Miha Zvizej og co. sendte SAH-spillerne på overarbejde

- Forsvaret står rigtig godt gennem hele kampen, og det kan vi herefter drage nytte af i den anden ende, hvor vi kan score nogle nemme kontramål, analyserer Atlason.

Nordmændenes aften i Gråkjær Arena

Hele fire spillere delte topscorer-værdigheden i TTH-lejren. En af dem var norske Thomas Boilesen der med seks mål (på seks forsøg) og 4 assists satte stort aftryk på kampen:

- Der var mange gode præstationer i dag. Særligt var det dejligt at se Boilesen i dag. Den måde han kom ind og bare gik på kassen. Det pyntede på vores spil, lyder det rosende fra cheftræneren.

Og så var der en anden nordmand, som var svær at komme uden om. Sander Heieren fejrede sin 25 års fødselsdag ved at stå en brandkamp i TTH-målet. Med 20 redninger og 46% fik Heieren flere gange ild i Gråkjær Arena - noget som behagede Arnór Atlason:

- Jeg gad godt han havde fødselsdag flere gange på et år, hvis han står sådan hver gang på sin fødselsdag, siger cheftræneren med et smil.

Personlig sponsor for Arnór Atlason er

Forrige Næste