08.04.2024

Birthe Kjær maler byen rød til sommerkoncert i Holstebro

Der bliver fest i Holstebro Lystanlæg, når TTH Holstebro ’maler byen rød’ og afholder årets sommerkoncert lørdag den 22. juni med Birthe Kjær og band.

Af Nanna Gantriis

Takket være en venlig henvendelse fra Poul Hornshøj fra Kulturperlen i Holstebro, bliver TTH Holstebro for første gang vært for en koncert i Holstebro Lystanlæg.

Den gode ide om en stor sommerfest i byens smukke Lystanlæg var så spændende, at klubben sagde ja tak med det samme.

Den store sommerkoncert bliver med en af Danmarks bedste og mest folkekære solister, Birthe Kjær. Sammen med sit band spiller hun op på en af sommerens bedste aftner, og giver os alle ’sommer og sol’ aftenen før Sankt Hans.

Udover koncerten med Birthe Kjær og band, vil det lokale band Young Ones også spille, ligesom gæsterne vil kunne købe mad og drikke ved diverse madboder og barer placeret i Lystanlægget.

Årets sommerkoncert for alle aldre

I TTH Holstebro glæder vi os over udsigten til at skulle arrangere sommerkoncert til glæde for byen og lokalområdet.

- For det første sender vi en stor tak til Poul Hornshøj for hans gode ide og ønsket om at skabe et godt event for klubben. Vi vil gøre alt for at skabe en stor koncert og en festlig aften for hele byen på en god sommeraften, siger TTH-direktør John Mikkelsen om dagens nyhed.

- Birthe Kjær taler med sine sange gennem de seneste 50 år til alle aldre, og derfor håber vi på stor interesse for arrangementet.

Koncerten er perfekt anledning til en festlig sommeraften for personaleforeninger, medarbejdere, samarbejdspartnere samt familie og venner.

Derfor håber vi at se mange - både private gæster og virksomheder, der vil bakke op, og skabe et økonomisk godt event.  

Billetsalget er netop skudt i gang

  • Early Bird pris: 200 kr. + gebyr på 20 kr. pr. billet
  • Pris ved indgangen: 300 kr. pr. billet
  • For virksomheder har vi lavet diverse firmatilbud. Kontakt TTH Holstebro på 22 11 99 59 for mere.

Læs hele programmet og køb dine billetter på shop.tthholstebro.dk

Du kan også købe dine billetter i diverse fysiske butikker. Du kan se hvilke butikker, der sælger billetter ved at klikke her. 

Forrige Næste