27.10.2022

Cavar: 'Det bliver nok ikke for kønt...'

Josip Cavar forudser en kamp med gode forsvar og masser af fight, når TTH-mandskabet møder SønderjyskE hjemme i Gråkjær Arena fredag aften. Læs hele svenskens analyse lige her:

Det er altid godt at have en specialist ved hånden, når man står overfor en vigtig opgave.

Og med sit ophold i SønderjyskE er Josip Cavar, netop det: Specialist. Derfor bad vi vores svenske målvogter gøre os klogere på morgendagens modstander.

- Man må aldrig undervurdere SønderjyskE. Vi så senest mod Aalborg i weekenden, hvordan de kan drille ethvert hold i den danske liga med deres stærke forsvar og farlige bagkæde, siger Cavar.

En farlig franskmand i midten

Især den farlige bagkæde er noget som TTH-mandskabet skal få styr på, hvis det skal blive til point fredag aften:

- Både Noah Gaudin og Andreas Lang har gjort det godt her i starten af sæsonen. Så dem skal vi have lukket ned for i vores forsvar, siger Josip Cavar og henviser til sønderjydernes playmaker og højre back, der indtager henholdsvis 3. og 6. pladsen på ligaens topscorerliste.

- Jeg tror, det bliver en hård kamp med masser af fysik. Det bliver nok ikke for kønt, men der kommer uden tvivl til at være masser af fight, afslutter svenskeren.

Du kan stadig nå at købe din billet til fredagens kamp ved at klikke her

Husk, at der efter kampen er oktoberfest i foyeren. Tobaksfabrikken holder en fest med DJ, drinks og god stemning indtil klokken 23.00, så sæt et stort kryds i kalenderen!

Personlig sponsor for Josip Cavar er

Forrige Næste