08.10.2023

Cichosz 100 kampe: ’Er mere taknemmelig for håndbolden nu’

Det tog Christoffer Cichosz fem sæsoner og to alvorlige knæskader at nå 100 kampe i TTH-trøjen. Nu er stregspilleren tilbage på banen - med en større taknemmelighed for spillet.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

- Det tog sin tid at nå de 100 kampe, griner Christoffer Cichosz, da vi skal tale om det 100 kamps-jubilæum, stregspilleren fejrede mod sin tidligere klub Skjern Håndbold i midtugen.

- Jubilæet kunne næsten ikke være timet bedre. Mod Skjern. I Skjern. Og med en sejr til følge. Vi tog til Skjern og var underdogs, men fik alligevel fightet den hjem. Det var en rigtig slidersejr, siger Christoffer Cichosz og medgiver, at måden sejren kom i hus på, nok var ’meget i hans ånd’.

Stregspilleren har nemlig slidt for at nå til de 100 kampe i TTH-trøjen. To alvorlige knæskader har betydet, at Cichosz måtte vente længere end normalt på at blive en del af Club 100.

Nu er han på den anden side, og glæden for at vende tilbage til harpiks og hårde tacklinger er stor.

- Det var jo næsten to år, jeg følte, at jeg rev ud af kalenderen, siger Christoffer Cichosz og kalder tiden for et ’mørkt kapitel i sin håndboldkarriere’.

- Derfor er jeg også rigtig, rigtig glad for, at jeg har fået chancen for at komme tilbage. At knæet har tilladt det, og ikke mindst at jeg har fået tilliden fra klubben og trænerteamet.

Ikke en selvfølge at komme tilbage som 35-årig

Dåbsattesten siger 35 år, og derfor vidste Christoffer Cichosz også at han havde ét sidste forsøg for at komme tilbage til elitehåndbold efter sin seneste alvorlige knæskade i 2022.

- Hvis jeg skulle tilbage, så skulle den have hele armen. For jeg vidste godt, at det var sidste chance, siger stregspilleren, der har indtil videre været et stærkt kort på Arnór Atlasons hånd i denne sæson.

- Derfor er jeg måske også mere taknemmelig for at være tilbage på håndboldbanen. Jeg forsøger i hvert fald at huske mig selv på, når tingene er lidt træls, at jeg skal være taknemmelig og glad for, at jeg er tilbage, slutter Christoffer Cichosz.

Personlig sponsor for Christoffer Cichosz er

Forrige Næste