30.03.2024

Dramatisk afgørelse i Nordsjælland

TTH Holstebro skulle ud i en nervepirrende afgørelse, da holdet mødte Nordsjælland på udebane lørdag aften.

Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

Foran næsten 3.000 tilskuere i Royal Stage i Hillerød fik TTH en flot start på kampen. Stærkt forsvarsspil og en god målmandspræstation betød, at haluret viste 2-7 til TTH efter 10 minutters spil.

Herefter var det Nordsjælland, der nemmest fandt vej til målet, og derfor kunne de to hold gå til pause helt lige: 15-15.

Nordsjælland bragte sig foran med 3 mål i starten af 2. halvleg, men TTH-mandskabet gav ikke op og kæmpede sig tilbage i kampen. Dermed var det helt lige, da kampen skulle afgøres.

TTH så ud til at tage ét point med hjem til Jylland, men med tre sekunder tilbage af kampen ødelagde Nichlas Hald denne drøm, da han scorede til 28-27 og sikrede Nordsjælland begge point.

’Skuffet, men intet er afgjort endnu’

Af samme årsag lagde Miha Zvizej heller ikke skjul på, at han var skuffet kort tid efter slutfløjt.

- Jeg sidder med mange følelser i kroppen lige nu. Vi kommer til gode chancer, og vi står godt i forsvaret. Men vi mangler det sidste held og finesse til at score de afgørende mål, og så ender det ud til Nordsjællands fordel… desværre.

Selvom skuffelsen og ærgrelsen er dominerende lige nu, så understreger Zvizej også, at lørdagens kamp er brænde på bålet for TTH-mandskabet:

- En kamp som denne gør os endnu mere tørstige efter at vinde mod SønderjyskE næste fredag. Intet er afgjort endnu.

Nordsjælland Håndbold # TTH Holstebro 28-27 (15-15)