13.10.2022

Et 'helt perfekt' match

Fra sommeren 2023 bliver Thomas Damgaard ny spiller i TTH Holstebro. På den nye trøje vil JJD stå som personlig sponsor, og det er ikke helt tilfældigt. Direktøren i JJD, Dan Borg, og Thomas Damgaard har nemlig en lang håndboldrelation bag sig.

Af Nanna Gantriis

For fem år siden var Thomas Damgaard U18-spiller, og Dan Borg var hans træner.

Til sommer krydser deres veje igen, når Thomas Damgaard skifter til TTH Holstebro og får Dan Borg og transportvirksomheden JJD som personlig sponsor. Et sponsorat og partnerskab som passer helt perfekt, ifølge Dan Borg.

- Da John (Mikkelsen red.) ringede og fortalte mig om ideen med at blive personlig sponsor for Thomas, var jeg ikke i tvivl. Det er lige sådan et sponsorat, jeg gerne vil bidrage med, siger JJD-direktøren og uddyber:

- Det er en kanon god historie, at en Tvis-dreng som Thomas kan knække koden og forhåbentlig blive en profil på TTH-mandskabet. Han har været igennem hele ungdoms-set-uppet først i Tvis Håndbold og senere i TTH Holstebro. Det viser de unge drenge og piger, jeg træner ude i Tvis Centeret, at man godt kan komme igennem nåleøjet.

Thomas Damgaard: ’Dejligt at kende sin personlige sponsor… personligt’

Thomas Damgaard og Dan Borgs håndboldveje krydsede første gang hinanden, da Thomas var 14 år gammel og fik Dan som træner. Allerede dengang var der noget specielt over den lyshårede bagspiller, husker Dan Borg:

- Ud af en talentfuld årgang synes jeg alligevel, at Thomas stak ud. Han havde en stor ærgerrighed, og han var viljestærk. Han ville det lige en tand mere end de andre.

Dermed har træneren kunnet følge Damgaard på sidelinjen. Først bogstavelig talt som U14-, U18- og 2. divisionstræner for playmakeren, og senere som tilskuer i Skive fH og Lemvig-Thyborøn Håndbold, hvor Thomas’ håndboldkarriere indtil videre har ført ham hen.

- Dan har uden tvivl været med til at udvikle mig. Både på det håndboldfaglige niveau, men også som menneske i og med han allerede fik mig som U14-spiller, siger Thomas Damgaard, der ser frem til at skulle bruge mere tid med sin gamle træner og nu kommende personlige sponsor:

- Det er dejligt at min personlige sponsor er en, jeg kender hjemmefra og allerede har et forhold til. Det bliver godt, når vi skal til sponsorarrangementer, for så kender jeg min personlige sponsor… sådan helt personlig.

Forrige Næste