08.03.2024

Fantastisk sejr over Ribe-Esbjerg

Efter en stærk præstation i både forsvar og angreb kunne TTH-mandskabet juble over to point fredag aften.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Der var både succes på banen og uden for banen, da der var Millionkamp i Gråkjær Arena.

Efter en tæt 1. halvleg kunne TTH-mandskabet gå til pause foran med et enkelt mål: 16-15.

I starten af 2. halvleg lukkede forsvaret og Sander Heieren ned, hvilket skabte et forspring til hjemmeholdet på 4 mål.

Selvom Ribe-Esbjerg forsøgte at komme tilbage, holdt TTH-mandskabet stand, og kunne derfor juble over en sejr på 30-24.

Frederik Bjerre blev dagens topscorer med 9 mål på 9 forsøg, og var glad for både sejren og stemningen her til aften:

- Det betyder enormt meget, at folk støtter op - særligt på en aften som i aften, hvor vi har Millionkamp. Der var en fed stemning i hallen, og man kunne mærke at tilskuerne var med, udtalte en glad Frederik Bjerre kort efter kampen

- Vi har - undskyld mit sprog - fandme arbejdet hårdt for denne sejr. Så det er forløsende at det lykkes.

TTH Holstebro # Ribe-Esbjerg HH 30-24 (16-15)