01.11.2022

Fløjtalent skifter til TTH Holstebro

Frederik Bjerre bytter til sommer Mors-Thy ud med TTH Holstebro, når han skifter til klubben på en toårig aftale. Her skal han sammen med Magnus Bramming udgøre holdets duo på venstre fløj.

Af Nanna Gantriis

Publikum i Gråkjær Arena skal lære at råbe et nyt navn til den kommende sæson.

Frederik Bjerre er ny mand på venstre fløj og skifter til klubben på en toårig kontrakt fra sommeren 2023.

- Jeg valgte TTH Holstebro, fordi det er en klub med sunde værdier og en klub, hvis ambitioner jeg kan identificere mig med, udtaler det 21-årige fløjtalent.

Bjerre har været førstevalg på venstre fløjen i Mors-Thy i denne sæson, og har trods sin unge alder flere års erfaring med håndbold på øverste hylde i Randers HH, Ajax København og Mors-Thy Håndbold. Nu glæder han sig til at tage det næste skridt i sin karriere:

- Jeg ser frem til at komme til Holstebro og blive en del af miljøet i Gråkjær Arena. Jeg tror på, at jeg kan lære rigtig meget af mine kommende holdkammerater og ikke mindst Magnus Bramming, som har stor erfaring fra ligaen og landsholdet, siger Frederik Bjerre.

TTH-direktør: ”En talentfuld og ærgerrig spiller på vej”

John Mikkelsen glæder sig over venstre fløjens entre i Gråkjær Arena:

- Frederik har gennemgået en flot udvikling på Mors og er blevet en etableret del af ligaholdet deroppe. I ham ser vi en talentfuld og ærgerrig ung spiller, som kommer til at supplere Magnus Bramming rigtig godt de kommende to sæsoner.

Tid til nye udfordringer for Simon Jensen

Ankomsten af Frederik Bjerre sker som et led i en rokering på venstre fløj. Her er klubben blevet enig med holdets nuværende fløjspiller Simon Jensen om, at det er tid til nye udfordringer:

- Simon har arbejdet sig hele vejen op gennem vores talentakademi og har udviklet sig til en dygtig fløjspiller. Vi er derfor blevet enige om, at Simon skal ud og jagte noget mere spilletid og udvikle sit talent yderligere i en anden klub, siger John Mikkelsen og takker Simon Jensen for sin indsats i TTH Holstebro.

Næste gang du kan se TTH-mandskabet på hjemmebane er tirsdag den 8. november, når vi spiller mod Aalborg Håndbold. Bestil dine billetter ved at klikke her.

Personlig sponsor for Frederik Bjerre bliver Struer Kleinsmedie, som har tegnet et 2-årigt partnerskab som personlig sponsor for venstre fløjen. 

Frederik Friche Bjerre

  • Født 28. december 2000 (21 år)
  • Opvokset i Hobro, hvor han startede til håndbold som 6-årig.
  • Har tidligere spillet i Aars HK, Randers HH, Ajax København og Mors-Thy Håndbold
  • Har repræsenteret Danmark på både U19- og U21-landsholdet.
Forrige Næste