05.11.2022

Frederik Tilsted ude indtil februar

En skade på ledbåndet og menisken i højre knæ betyder, at Frederik Tilsted er ude resten af 2022.

Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Det så ikke godt ud, da Frederik Tilsted måtte humpe fra banen efter 33. minutters spil i Fredericia onsdag aften.

Nu er scanningssvaret kommet tilbage med beskeden om, at Tilsted har pådraget sig en skade på ledbåndet og menisken i højre knæ. En skade der holder ham ude indtil februar måned.

- Jeg er selvfølgelig ked af det og skal lige sluge den besked, jeg har fået. Når det er sagt, er jeg også stærkt motiveret til at genoptræne godt, så jeg kan komme tilbage i en god forfatning, siger Frederik Tilsted, der selvsamme dag, som skaden indtraf, var blevet kåret til Månedens Spiller i HTH Herreligaen.

- Jeg vil bakke holdet op på bedste vis, og så ser jeg frem til hurtigst muligt at få harpiks på fingrene igen, slutter Tilsted.

John Mikkelsen: ”Tid til nye konstellationer”

Holdkammeraterne og kollegaerne er naturligvis nedslåede over nyheden om Tilsteds skade:

- Det er en kæmpe bet, både for klubben og ikke mindst Frederik selv, at dette skulle ske. Han har spillet på et højt niveau og har fundet et godt samspil med Markussen, Gade og resten af bagkæden. Sammen med Frederik og vores sundhedsstab lægger vi nu en plan for, hvordan vi får ham tilbage på håndboldbanen bedst muligt, siger John Mikkelsen og fortæller at, tilskuerne vil se nye angrebskonstellationer, når TTH-mandskabet møder Aalborg Håndbold tirsdag aften i Gråkjær Arena.

Personlig sponsor for Frederik Tilsted er

Forrige Næste