01.03.2023

God fight var ikke nok i SønderjyskE

En målfattig første halvleg trak spor ind i slutfasen, da TTH-mandskabet spillede mod SønderjyskE onsdag aften.

Af Nanna Gantriis - Photo Overlund

TTH-spillerne havde svært ved at score mål i første halvleg, og gik derfor til pause bagud 11-16. Holdet viste fight og god moral gennem hele kampen, hvilket blev belønnet i anden halvleg.

Her fik Enderleit & Co. flere gange reduceret til kun at være bagud med to mål, og angrebsspillet flød bedre med flere mål til følge.

Trods et fint indhop af tilbagevendte Sander Heieren, kunne man dog ikke holde sønderjyderne fra at score. Derfor endte det med et nederlag på 31-33.

SønderjyskE # TTH Holstebro 33-30 (16-11)