01.07.2024

God sommer – spændende sæson i vente

Sommeren er over os, og lige nu er håndbold og harpiks er byttet ud med sol og strand. Traditionen tro følger her årets sommerhilsen 23/24.

Kalenderen viser 1. juli, og sommeren er i fuld gang. Dagen er samtidig startdato på en ny håndboldsæson i TTH Holstebro, og fem nye spillere og en assistenttræner bliver i dag officielt en del af klubbens ligaset-up.

Arbejdet frem mod den nye sæson er allerede godt i gang. Opstartsprogrammet er fastlagt, og Arnór Atlason og Jacob Hessellund har lagt planer for, hvordan vi kommer bedst fra start i den nye sæson. Vi glæder os til at vise holdet og spillerne frem.

Den fortsatte ligaplads har skabt ny energi i klubben, og vi går ydmygt til opgaven. De seneste sæsoner i Herreligaen har vist, at intet kommer af sig selv, og konkurrencen er stærkere end nogensinde før. Vi er klar til at tage kampen op, og vi vil arbejde hårdt for at få skabt en positiv udvikling på holdet.

Fuld damp på Gråkjær Arena

Gennem hele den seneste sæson, har vi oplevet stor opbakning fra sponsorer og på tilskuerpladserne. Særligt i forårets kvalifikationsspil mærkede vi, hvordan Holstebro og omegn bakkede op om klubben. Til kampen mod Skive samlede vi 3250 mennesker i Gråkjær Arena og kunne dermed melde totalt udsolgt - for første gang siden coronapandemien. Tak for jeres flotte opbakning og støtte!

Aspenbäck, Ehrig, Kirkegaard, Aar og Henriksen

Det er efternavnene på de fem nye spillere, som vi skal lære at tiljuble i Gråkjær Arena. Fem unge, spændende spillere, som vi glæder os til, skal iføre sig den hvide TTH-trøje.  

Sammen med resten af holdet - både på og udenfor banen - er vi i klubben klar til at tage kampen op. Der er flere gode ting fra den forgangne sæson, som vi glæder os til at arbejde videre på:

1. Fjerdehøjeste tilskuertal på hjemmebane

Opbakningen har været stor gennem hele sæsonen, hvilket har udmøntet sig flot i statistikkerne! Det betyder, at vi sammenlagt har Herreligaens 4. højeste tilskuertal på hjemmebane, når man lægger tilskuertallene i grundspillet og kvalspillet sammen. Tak til alle jer, som har været med til at gøre Gråkjær Arena til en af Danmarks bedste hjemmebaner.

2. Endnu stærkere netværk til Business-arrangementer

Det er ikke kun på lægterne, vi er mange. Også til klubbens Business-arrangementer oplever vi øget interesse - hvad end det foregår i Padel-centeret, til Go’ Morgen Business eller noget helt tredje. Det er en fornøjelse at mærke, hvordan flere og flere af vores sponsorer styrker deres relationer og samhandel mellem hinanden gennem TTH Holstebro.

3. Talent-vokseværk i TTH Ungdom

I vores talentafdeling er der gang i mange spændende ting, og via et flot arbejde af vores trænere og ledere i TTH Ungdom, er der vokseværk på halgulvet. Flere talenter vælger TTH til, og vi oplever en fantastisk energi og lyst til at blive bedre, hos vores lokale og regionale talenter. På vores TTH Akademi vil der ske en fordobling fra 13 til 27 elever til den kommende sæson - heraf 3 spillere fra Norge og 2 spillere fra Ungarn. Vi glæder os til at byde dem alle velkommen i TTH.

Der er altså en spændende sæson i vente i TTH, og vi glæder os allerede til at snøre løbeskoene, så vi kan skabe nye håndboldoplevelser i Holstebro!

På vegne af alle os i TTH Holstebro: Rigtig god sommer!

Forrige Næste