09.09.2023

Gulliksen med stærk ligastart: ’Håber at det bliver endnu bedre’

Kevin Gulliksen er vendt hurtigt tilbage til håndboldbanen efter sin ankelskade. Og med 8 mål på 9 forsøg i de første to ligakampe, virker det ikke til, at nordmanden har glemt, hvordan man scorer mål.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

8-10 uger lød dommen, da Kevin Gulliksen den 5. juli blev opereret for den ankelskade, som har plaget ham siden maj måned.

Derfor var det også imponerende, da nordmanden allerede 6 uger efter operationen fik debut i TTH-trøjen i en træningskamp mod Dunkerque.

’Fint fornøyd’ med de første ligakampe

Siden da, har Gulliksen fået endnu mere spilletid på højrefløjen, og nu 8 uger efter operationen har nordmanden spillet størstedelen af holdets to første ligakampe - desuden med 8 scoringer på 9 forsøg i de to kampe.

- Det er gået helt okay i de første opgør, lyder det beskedent fra Kevin Gulliksen selv.

- Jeg havde et mål om at starte godt i sæsonen, når jeg fik tilladelse til at spille efter operationen. Og jeg er ’fint fornøyd’, siger nordmanden og understreger samtidig, at han ikke føler, han har ramt topformen endnu.

- Jeg mangler stadig lidt tid til at komme tilbage i topform, fordi kroppen lige skal vænne sig til at spille så meget igen. Men jeg håber, at det bliver endnu bedre, når vi kommer længere frem i sæsonen.

Næste opgave for Kevin Gulliksen og holdkammeraterne venter på onsdag, når holdet møder BSH på udebane. Kampen fløjtes i gang 20.00 og kan ses på TV2 Sport.

Næste hjemmekamp er søndag den 17. september, hvor de danske mestre fra GOG gæster Gråkjær Arena. Du kan købe billet til kampen ved at klikke her.

Personlig sponsor for Kevin Gulliksen er

Forrige Næste