11.10.2022

Hansen og Halldór evaluerer ligastarten

Landsholdspausen giver tid til refleksion. Derfor har vi bedt Halldór Sigfússon og Søren Hansen evaluere på de første syv TTH-kampe i denne sæson. Læs deres konklusion her.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Syv kampe er spillet.
Syv point er blevet tilkæmpet.

To point mod Skanderborg-Aarhus, Lemvig-Thyborøn og BSH, samt et point mod Skjern Håndbold.

Det er status, nu hvor vi bevæger os ind i landsholdspausen:

- Vi har haft syv tætte kampe i ligaen, hvor vi har vist, at vi kan være med mod alle hold, men vi kan også tabe til alle hold, indleder Søren Hansen:

- I de første opgør kæmpede vi med at finde vores bundniveau. Desuden lå meget af vores fokus i forsvaret, som vi skulle have på plads. Især Halldór har brugt meget af sin viden og ekspertise på at få forsvaret og målmændene smedet godt sammen, og jeg synes, vi har fundet en god tryghed i den ende af banen, uddyber Hansen.

Han bakkes op af statistikkerne der viser, at TTH-forsvaret er blandt ligaens stærkeste, når man regner på, hvilke hold der lukker færrest mål ind. Kun Skjern og Kolding overgår her TTH-mandskabet.

”Er vi der, hvor vi skal være…?”

Et andet spørgsmål, der trænger sig på, i en refleksion som denne, er: ”Er vi der, hvor vi skal være?” 

Dette spørgsmål er der dog ikke ét entydigt svar til, mener Halldór Sigfússon:

- Vi er tilfredse med den udvikling, vi har været igennem. Men vi er ikke dér, hvor vi skal være. Det er en vedvarende proces, og der vil altid være ting, vi kan arbejde med. Men vi synes, vi arbejder frem imod noget godt.

De to TTH-trænere har nu 14 dage, hvor de kan finpudse og fokusere i træningslokalet, inden holdet spiller kamp igen den 25. oktober på udebane mod HC Midtjylland. Du kan bestille din billet til udebaneturen ved at klikke her.

Personlig sponsor for Søren Hansen og Halldór Sigfússon er ID Identity og JJD.

Forrige Næste