18.09.2023

Enderleit: 'En af de fedeste kampe i Gråkjær Arena'

Nikolaj Enderleit var hurtig til at kalde kampen mod GOG for en af hans fedeste kampe i Gråkjær Arena. Læs nedtakt med kampens spiller her.

Af Nanna Gantriis

Med ni mål og syv assists havde Nikolaj Enderleit stor andel i det ene point, TTH-mandskabet tog mod GOG søndag aften.

- Det var nok en af de fedeste kampe, jeg har spillet i Gråkjær Arena. Der var kog på kedlerne, og vi lykkes med vores ting langt hen ad vejen, sagde Nikolaj Enderleit lige efter kampen.

Højre backen kunne dog heller ikke skjule skuffelsen over, at begge point var inden for TTH’ernes rækkevidde i 2. halvleg:

- Lige nu er jeg skuffet, for vi havde gode muligheder for at tage sejren. Men i morgen er jeg nok rimelig tilfreds med at have nappet et point fra de danske mestre.

’Vi skal nærme os dette topniveau hver gang’

Det er to år og tre måneder siden de hvidblusede sidst tog point fra GOG. Netop denne statistik vidner om, hvilken indsats TTH-mandskabet leverede søndag aften:

- Det beviser, at når vi spiller bedst, og kommer med den intensitet og ærgerrighed som vi kommer med i dag, så kan vi være med mod alle hold i ligaen. Det handler om at nærme os dette topniveau i hver eneste kamp - uanset hvem modstanderen er.

Og lad os så slutte hvor vi startede. Med de ni mål og syv assists, der faldt fra Enderleits hånd:

- Den måde GOG stod på i forsvaret passede godt til mig… og så skal jeg da heller ikke lægge skjul på, at mine bolde sad godt i dag, slutter Enderleit med et smil.

Personlig sponsor for Nikolaj Enderleit er

Forrige Næste