29.11.2023

TTH Holstebro henter ligaprofil

William Aar skifter til TTH Holstebro på en 3-årig aftale. Nordmanden kommer til Holstebro fra Ribe-Esbjerg HH, hvor han er en af klubbens profiler.

Af Nanna Gantriis - Foto: Morten Strægaard

TTH Holstebro får en ny nordmand på holdet til den kommende sæson, når William Aar slutter sig til truppen på en 3-årig kontrakt.

26-årige William Aar indtager 5. pladsen på Herreligaens topscorerliste med 85 mål, samt 4. pladsen på listen over mest effektive spillere.

Af samme årsag er cheftræner Arnór Atlason meget tilfreds med, at klubben har fået papir på den hårdt skydende nordmand de kommende sæsoner:

- William har været en af de mest toneangivende venstre backs i den danske liga denne sæson. Vi ved, der har været rift om ham, og derfor er vi også stolte over, at William har valgt TTH Holstebro, siger Arnór Atlason og sætter følgende ord på William Aars spil:

- Han har et rigtig hårdt skud, han er gennembrudsstærk, og så er han skarp i både sit forsvars- og kontraspil. Alt i alt en god spiller på mange områder.

Aar klar til et nyt kapitel i Holstebro

De seneste 3 år har William Aar tørnet ud for Ribe-Esbjerg. Nu føler nordmanden det er tid til at udvikle sig selv yderligere - og det mener han skal være i TTH Holstebro:

- Efter 3 gode sæsoner i Ribe-Esbjerg er jeg klar til at prøve noget nyt. Efter flere snakke faldt valget på TTH, hvor jeg mener, at jeg kan udvikle mig yderligere som håndboldspiller, og samtidig være med til at udvikle TTH Holstebro, udtaler William Aar.

William Aar

  • Født 23. oktober 1997 i Trondheim
  • Venstre back
  • 199 cm høj
  • Nr. 5 på topscorerlisten med 85 mål (Næstflest antal mål i ordinært spil)
  • Nr. 4 på MEP-listen med 57,27
  • Tidligere klubber: Ribe-Esbjerg HH, Århus Håndbold, Kolstad Håndball og Sandnes HK

Williams personlige sponsor bliver

Forrige Næste