Ligaprofil skifter til TTH Holstebro


30.11.2020 | Af Louise Boo

Josip Cavar skifter fra SønderjyskE til TTH Holstebro fra næste sæson. Den 27-årige målmand har indgået en 2-årig kontrakt, der går frem til 2023.

Cheftræner Søren Hansen ser frem til samarbejdet med den nye, svenske målmand, som han i en længere periode har holdt øje med.
 
- Han er en spændende målmand. En god størrelse, god bevægelse, rolig og samtidig har han attitude. Det ser jeg som et godt og stærkt match til os, siger Søren Hansen.
 
Også Josip Cavar glæder sig til det nye samarbejde og ser skiftet som en naturlig del af sin udvikling.
 
- Det er et rigtig godt næste skridt i min karriere. TTH Holstebro er en god klub og har et stærkt sportsligt set-up. Det kan hjælpe mig til at blive en bedre målmand, end jeg er i dag. Jeg har haft og har en super god tid her i SønderjyskE. Men nu jeg er klar på at teste, hvad jeg kan udrette i en klub som TTH Holstebro, siger Josip Cavar.
 
Fremtiden i TTH Holstebro
 
Den svenske målmand har erfaring som landsholdsmålmand for Sverige og har siden 2019 spillet i SønderjyskE, hvor han sidste sæson var holdkammerater med TTH-spillerne Christian Jensen og Aaron Mensing.
 
Josip Cavar håber, at han i TTH Holstebro kan indfri sit ønske om at spille med blandt de bedste hold i den danske liga og dermed også prøve kræfter i Europa.

- Jeg vil gerne spille med i de europæiske turneringer, som TTH har erfaring med. I TTH Holstebro har jeg gode muligheder for at spille med om placeringer i toppen, runder Josip Cavar af.
 
Fakta Josip Cavar:

Alder 27 år
198 cm høj
102 kg
2 A-landskamp for Sverige
Seneste klubber i Sverige: IFK Ystad og LUGI
 

Del på facebook