01.12.2022

Målmand forlænger med TTH Holstebro

Josip Cavar har med høje redningsprocenter været kampafgørende i flere af efterårets kampe. Nu har vores svenske målvogter forlænget sin kontrakt, så den løber indtil sommeren 2024.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Josip Cavar siger selv om kontraktforlængelsen:

- Jeg har haft nogle gode snakke med både klubben og trænerteamet omkring næste sæson. Det tegner til at blive et rigtig spændende hold, og det vil jeg gerne være en del af.

Desuden fremhæver han samarbejdet med målmandstræner Søren Rasmussen og Sander Heieren:

- Jeg trives i den målmandstrio, vi har fået skabt med Søren Rasmussen, Sander Heieren og jeg. Vi skal kunne præstere godt som hold, og her er det fedt at Sander og jeg kan presse hinanden, ligesom vi får en super træning og sparring med Søren. Det er noget, som er med til at udvikle mig, og jeg glæder mig over fremadrettet at være en del af dette team.

Arbejdsomhed har givet pote

Svenskeren har haft en god periode i TTH-målet den seneste tid, hvor han med sine præstationer har været med til at vende præstationer til ligapoint. Og det er ikke tilfældigt, fortæller Søren Rasmussen:

- Josip er meget arbejdsom, og han bidrager godt til træningskulturen. Han er ærgerrig efter at blive bedre, og det høster han frugterne af nu, siger målmandstræneren og henviser til Cavars flotte præstationer i de seneste kampe.

- Han har stået med en gennemsnitlig redningsprocent på 42,5 de seneste tre kampe, og han er blandt de tre bedste målmænd i ligaen på straffekast i denne sæson. Det er stærkt gået, siger Søren Rasmussen.

Personlig sponsor for Josip Cavar er

Forrige Næste