13.11.2022

Månedens TTH-profil: Frederik Tilsted

29 mål, en 6. plads på MEP-listen, 2 gange på Rundens Hold og vigtigst af alt: En sejr over storebror. Oktober måned var fuld af højdepunkter for Månedens TTH-profil: Frederik Tilsted.

Af Nanna Gantriis

Der er ikke noget at sige til, hvis håndboldligaens målmænd har frygtet Frederik Tilsted.

29 mål på blot fire kampe og et gennemsnit på 7,25 mål pr. kamp har gjort playmakeren til en yderst farlig herre i oktober måned.

- Vi har som hold spillet nogle gode kampe i oktober og sat hinanden i nogle gode situationer. Dét kombineret med masser af tillid fra Søren og Halldór har gjort noget godt for mit spil, udtaler Frederik Tilsted, der fremhæver kampen mod SønderjyskE som det største højdepunkt i oktober måned:

- Den første halvleg vi spillede mod SønderjyskE var mindeværdig. Her så vi virkelig, at vores topniveau, både individuelt og som hold, kan være helt i top.

- Meeeen sejren over min storebror og BSH i starten af oktober var heller ikke så ringe, tilføjer han med et smil. 

Humpede ud til hyldest

Den 2. november modtog han titlen som Månedens Spiller i HTH Herreligaen og slog dermed sine kollegaer på tværs af de 14 ligahold. Desværre var det ikke kun kollegaerne, Frederik Tilsted slog den dag.

I kampen mod Fredericia HK pådrog playmakeren sig en skade på ledbåndet i højre knæ, som holder ham ude indtil februar måned.

Derfor var det også ekstra specielt, da han til kampen mod Aalborg Håndbold kunne humpe ud til hoteldirektøren for Nørre Vosborg, Thomas Holme, og modtage beviset på, at han er Månedens TTH-profil:

- Jeg fik faktisk lidt kuldegysninger, da jeg kom ind på banen. Det gjorde indtryk at mærke den opbakning der var fra klubben, mine holdkammerater og publikum i Gråkjær Arena, siger Frederik Tilsted, der har tænkt sig at bruge titlen som motivation i sin forestående genoptræningsperiode. 

- Det betyder meget at have modtaget denne anerkendelse, for så har jeg har noget rigtig godt at stræbe efter. Jeg er stærkt motiveret efter at genoptræne godt, så jeg kan komme tilbage på håndboldbanen i en endnu bedre version, slutter Frederik Tilsted.

Prisen som Månedens TTH-profil præsenteres i samarbejde med Nørre Vosborg.

Personlig sponsor for Frederik Tilsted er 

Forrige Næste