Månedens TTH-profil: Jonas Gade


08.12.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Jonas Gade er vendt stærkt tilbage fra sin skadesperiode, og er nu kåret til Månedens TTH-profil i sin første måned tilbage på banen.

Mandag aften kunne Jonas Gade lade sig hylde foran publikum i Gråkjær Arena, da han inden kampen mod BSH blev kåret til Månedens TTH-profil. 

Men spørger man hovedpersonen selv, så lå kåringen ikke lige til højrebenet:

- Jeg var faktisk en smule overrasket. Jeg har ikke spillet så godt, som jeg selv kunne ønske, og jeg føler godt, jeg kan lægge flere lag på mit spil, siger højre backen, der indrømmer, at han kan være sin egen største kritiker. 

Første hele måned i TTH-trøjen
Statistikkerne antyder dog noget andet. Jonas Gade har været blandt topscorerne i tre ud af november måneds fire kampe, ligesom han ligger i toppen målt på antallet af målgivende assists. 

Læg dertil, at højre backen har brugt det meste af september og oktober måned bag bænken med en brækket tommelfinger, og derfor først skulle ”spilles varm” på sit nye hold i den netop afsluttede november måned. 

- Når man kommer til en ny klub, så brænder man for at vise, hvad man kan. At man er god nok til at være her, fortæller Jonas Gade ærligt.

- Derfor er dejligt at få denne form for anerkendelse – også på baggrund af den svære periode, vi har haft, og det skadesforløb jeg indledte sæsonen med. Jeg tænker konstant over, hvordan jeg kan blive bedre, så at få dette klap på skulderen betyder en del.

Han er god nok. Ham Gade. 
Nu er han også så god, at han har papir (og artikel) på det. Som Månedens TTH-profil.

Personlig sponsor for Jonas Gade er Grisehandler Jesper Madsen.
Månedens TTH-profil præsenteres i samarbejde med Nørre Vosborg.

Del på facebook