Månedens TTH-profil: Magnus Bramming


10.09.2018 | Af Morten Toft - Foto: Louise Boo Jespersen (På billedet ses: Thomas Holme, direktør hos Nørre Vosborg og Magnus Bramming, venstrefløj hos TTH Holstebro) 

Magnus Bramming blev i forbindelse med søndagens kamp mod Ribe-Esbjerg HH, kåret til "Månedens TTH-Profil" for august måned. Kåringen var den første for det nye tiltag, som er præsenteret af Nørre Vosborg.

Magnus Bramming har haft en begivenhedsrig august måned, hvor præstationerne på banen har talt sit tydelige sprog. Bramming er delt topscorer i TTH Holstebro med 18 scoringer på 23 skud i sæsonens første tre ligakampe. Derudover har Bramming vundet en Super Cup titel, hvor han blev kåret til finalens bedste med 9 scoringer. Og sidst men ikke mindst, scorede han 6 mål på 6 forsøg, da Ribe-Esbjerg blevet sendt ud af 1/8 finalen i Santander Cup.

En helt kolossal flot ligastart af Magnus Bramming, og dermed en velfortjent titel som Månedens TTH-Profil i TTH Holstebro.

- Det har været en god ligastart for mig, hvor jeg har scoret på de fleste af mine afslutninger, men generelt har hele holdet været skarpe, og det er fedt at se.

Magnus Bramming er i gang med sin 7. sæson i TTH Holstebro, men venstrefløjen er slet ikke mættet.

- Jeg er slet ikke træt eller mættet i TTH Holstebro. Jeg synes stadig det er sjovt at komme på arbejde og møde op i Gråkjær arena. Det er en fed arbejdsplads, hvor jeg har været heldig at have mange gode holdkammerater i alle de 7 år jeg har været her. Derudover har man fået et bånd til klubbens frivillige, kontoret, sponsorerne og publikummet i hallen, så jeg elsker at stå op om morgenen og tage på arbejde, fortæller Bramming og fortsætter:

- Jeg føler stadig at jeg har masser af udviklingspotentiale, selvom jeg snart fylder 28. Der er stadig masser af ting jeg kan arbejde med, og der mener jeg at TTH Holstebro er det bedste sted for mig. Patrick og Arne er et meget dygtigt trænerteam, og jeg tror på at de kan hjælpe mig på vej til, at blive endnu bedre.

I august måned fik Magnus Bramming den største titel i sin tid i TTH Holstebro. Og det var ikke en pokal denne gang.

- Det er klart den største titel at blive far, og den vil jeg ikke bytte væk for noget. Det er stadig nyt og vi lærer stadig. Men hun er sød og dejlig og det er bare stort. Nogen af drengene fra holdet, har prøvet og forberede mig på det, men det er noget helt andet når du står med ens eget og hun kigger på dig, det er stort, siger Bramming og tilføjer:

- Janne er heldigvis en ’super-mom’ og kan klare det meste selv og er ikke så afhængig af mig. Hun har ro i sindet når jeg tager afsted, det er næsten mig der er mere tilbageholden med at tage afsted om morgenen, og når jeg skal til kampe, så siger hun ”Nu tager du bare afsted og kommer hurtigt hjem igen, så klarer vi den herhjemme”. Det er undværligt at have den støtte hjemmefra, slutter Bramming.

Fakta om, Magnus Bramming

Alder: 27
Højde: 182 cm
Vægt: 80 kg
Fødested: Roskilde
Første dag i TTH-Holstebro: 1. juli 2012
Kampe for TTH: 278
Pokaler for TTH: 5

Del på facebook