19.03.2023

Månedens TTH-profil: Miha Zvizej

Han var sikker foran mål og gik forrest i februar måned. Torsdag aften kunne Miha Zvizej derfor lade sig hylde som Månedens TTH-profil. Prisen uddeles i samarbejde med Nørre Vosborg.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Miha Zvizej gik forrest både på banen og uden for banen i februar måned. Vores slovenske stregspiller scorede 9 mål på 11 forsøg i kampene mod BSH, HC Midtjylland og SønderjyskE, og generelt viste han flot spil i begge ender af banen.

Vigtigst af alt har Miha med sin professionalisme og fighter-egenskaber gået forrest uden for banen, og derfor modtog han inden kampen mod Fredericia titlen som ’Månedens TTH-profil’.

- Nu har jeg været i klubben i noget tid, og jeg føler mig derfor mere tryg. Jeg kender holdet og klubben bedre, hvilket har givet mig ro. Det har betydet, at jeg nu kan bruge al min energi på at arbejde hårdt, siger Miha Zvizej selv om kåringen.

Prisen blev overrakt af August og Emil fra TTH Dragons.

Næste opgave for Miha Zvizej og holdkammeraterne venter på tirsdag, hvor holdet spiller pokalkamp på udebane mod Funder GF. Der er gratis entré til kampen.

Månedens TTH-profil præsenteres i samarbejde med

Forrige Næste